Mit kezdek majd a lefagyasztott anyatejjel?
Persze, mert egy anyának otthon kell ülnie zsíros hajjal, melegítőben... Hagyjuk már! nem minden nap menne el, nem olvastátok? Nekem is van diplomám, mégis, mikor 2 éves lett, új szakmát is tanultam...
Kérdésre: először az én babám sem evett üvegből, meg kell találni az igazit, amit szeret. :)
De van olyan baba, aki a fagyasztott tejet nem fogadja el, mert más az íze.
Szia!
Mivel én is suliba jártam 5 hónapos korától kezdve, megpróbálom összegezni a tapasztalataimat.
Az enyém sem fogadta el cumisüvegből. Annyit nem tudtam előre lefejni, hogy egész napra elég legyen, a felolvasztott anyatej nem kellett neki, a tápszer is csak nyögvenyelősen. Így aztán az első nap szörnyű volt. Két hét múlva, amikor legközelebb mentem, már kaphatott tejpépet, azzal elvolt.
4 hónaposan szerintem ő is kaphat már tejpépet, kérdezd meg az orvost. Ha meg nagyon éhes, el fog fogadni egy kis tápszert (a felengedett anyatejnek van egy kis mellékíze, sok baba nem issza meg). Nem mondom, hogy nem lesz nehéz, de egy nap nem a világ.
Esetleg megpróbálhatjátok, hogy nem Te kínálod cumisüvegből, hanem a párod, vagy az a személy, aki a távollétedben vele lesz, és Te még a szobából is kimész addig. Hozzád ugyanis a szopi kötődik, ami sokkal jobb, máshoz talán annyira nem.
Sok sikert, a rosszmájúakkal meg ne foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!