Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lehet zöldes színű a tejem?

Mitől lehet zöldes színű a tejem?

Figyelt kérdés
Sajnos a kisfiam koraszülött lett, így nem szopizott, de mivel volt tejem, így fejtem rendszeresen a múlt hónapig. Ekkor már jelentősen kevesebb volt, alig jött össze egy adagnyi egy nap. Pár napja már szinte a nullával volt egyenlő a mennyiség, így nem fejtem. Közben rátaláltam a more milkre és elkezdtem szedni. Ma, mikor neki ültem fejni, láttam, hogy enyhén zöldes színű a tej. Mitől lehet?
2011. szept. 14. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet valami fertőzés.Érdemes lenne megkérdezned,a háziorvosod,vagy a védőnődet.Nem hinném,hogy a kapszulától lenne zöld.
2011. szept. 14. 12:32
 2/10 A kérdező kommentje:

hm. Gondolod?

Én azt hittem, hogy attól, hogy napok óta nem fejtem, de megkérdezem a védőnőt.

2011. szept. 14. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
persze attól is lehet,de nem egészséges,hogy zöld,a szín elváltozás szerintem fertőzés,de nem vagyok szakember.Amikor már nem szoptattam tejapasztásnál,volt,hogy sokáig nem fejtem le,csak pár nap után mikor csepegett a cicimből,de akkor sem volt zöld.
2011. szept. 14. 12:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a védőnőt. Állítása szerint a nem fejés miatt van. Pár napig múlva szépen ki fognak tisztulni a tejcsatornák.
2011. szept. 14. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
jól van.Ő biztos jobban tudja mint én,lehet egy idő után nekem is olyan lett volna.fejd le Legfeljebb,ha pár napon belül nem tisztul,elmész orvoshoz.
2011. szept. 14. 13:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Így fogok tenni. Köszönöm a válaszod.
2011. szept. 14. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
De ugye a zöld tejet nem adod oda a babádnak?? Az újszülött osztályon a csecsemős nővérek mesélték, hogy volt egy anyuka akinek 2 hetesen bekerült a babája a kórházba de ő nem feküdt be mert volt otthon még 2 gyereke de fejni nem volt hajlandó. Pár nap múlva 2 nővér fejte le neki a kórházban úgy, hogy az anyuka a szék karfáját tépte és zokogott a fájdalomtól. Na neki zöld és büdös tej jött a melléből mert mint mondták megromlott (úgy fogalmaztak, hogy belerohadt) a mellébe a tej... De ne pontozzatok le légyszi amiért ezt szó szerint leírtam!
2011. szept. 14. 22:07
 8/10 A kérdező kommentje:

juj! dehoooooooooogy! nem adom oda!

Annyira nincs nagy baj, mert csak egy picit változott meg a tej színe, de már kezd visszatérni a színe, de nekem szinte már nincs is tejem azért hagytam a fejést. Csak cseppekben jött és alig valami. Ha lenne normális mennyiség, akkor fejném tovább.

Ne félj nem fogunk lepontozni.

2011. szept. 15. 11:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Amúgy így is majd 4 hónapig fejtem és ebből 3-ig szinte csak anyatejet kapott.

Ahhoz képest, hogy 1730 grammal, 43 cm-rel, 35 hétre született, így 4,5 hónaposan 6500 gramm, 66 cm. Okos, ügyes,teljesen egészséges, pont olyan, mint a többi 4,5 hónapos. A gyerekdoki is állandóan dicséri.

2011. szept. 15. 11:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudnál képet feltenni a "zöld" tejedről?Mostmár kíváncsi vagyok milyen zöld,mert néha nekem is mintha zöldesebb lenne,nem eszeveszetten,lehet más észre se venné.Én odaadom a gyereknek,ha szopik úgyse látom a színét.De csak néha van ilyen,ha hígab a tejem amit kifejek nagyritkán.Nem büdös,meg nem túrosodik be ha melegítem,a gyerek hasa nem megy,szóval tuti h nem romlott.
2011. szept. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!