Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 19 hetes vagyok, nem nő a...

19 hetes vagyok, nem nő a mellem, akkor most sem lesz tejem?

Figyelt kérdés

Az első gyerekemnél egyszerűen nem lövellt be a tejem, utána is nagyon kevés termelődött csak, minden létező praktika ellenére. (Ezt most nem részletezném)

Most a másodikat várom, eddig bizakodó voltam, mert az elejétől fogva fájtak a melleim (az első terhességnél ez kb. 5-6. héten elmúlt). Még most is érzem kicsit a fájdalmat, de már nem feltűnő, és méretre cseppet sem lett nagyobb. Másoknak ilyenkor már a kétszeresére nő...

Akkor nem reménykedjek, most sem lesz majd elég tejem? (A nőgyógyászom szerint kevés a tejmirigyem)

2009. ápr. 22. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

Első körben azt írtam volna , hogy nem a mell méretétől függ a szoptatás sikeressége. De olvastam tovább, amiket írtál. azoknak a tejmirigyeknek bizony azért "duzzadni" kell a melleden , hogy tejet tudjanak termelni, és ez együtt jár a bimbóudvar növekedésével, elszíneződésevel is. Nem szeretnélek elkeseríteni , azt is hozzáteszem gyorsan hogy bár nekem megvannak ezek a "tüneteim" még nem szoptattam "élesben" , csak hallottam ezeket a dolgokat , meg olvastam....

35 hetes kismami

2009. ápr. 22. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak közvetlenül a szülés után, a szoptatás megkezdésével nőttek meg a melleim, de akkor olyan látványosan, hogy 4 héttel a szülés után jó sokan meg is jegyezték, hogy mekkorák lettek :-))) Úgyhogy a terhesség alatt még semmilyen mellnövekedést nem tapasztaltam, most meg már egy éve szoptatok.
2009. ápr. 22. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Furcsa, de nekem nem nőtt a mellem egy méretet sem, mégis szopizik a fiam! 6 hós és a hozzátápláláson kívül semmit sem kapott, mégis 8 kg. Sok sikert kívánok neked!
2009. ápr. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!