Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől érezhetek tűszerű...

Mitől érezhetek tűszerű szúrkálásokat a bal mellemben?

Figyelt kérdés
7 hónapja szoptatok,eddig még nem szúrkált egyszer sem.Be lehet gyulladva,vagy valami más miatt lehet?
2009. ápr. 21. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nagy kálváriát jártam be vele, le sem írnám az egészet csak annyit, hogy én már majd megőrültem úgy fájt, szopi után órákig.

Több orvosnál is voltam, tippelgettek mindent, csak elmulasztani nem tudta senki.

Ami aztán használt, írom sorban próbálkozz te is:

propolisz tinktúra 4-5 csepp reggel ( piacon kapsz méhésznél általános gyulladásgátló)

cicire ( mellbimbóra) TETRAN kenőcs,

belladonna homeós golyócska 3x5 naponta 8 gyógyszertár)

rövid ideig tartó hideg vizes borogatás,

Mivel a gyulladás ( nem a klasszkus masthitys hanem szöveti ) mellett felmerült esetleg, hogy a nagyon igénybe vett mellek egyszerre csak nagyon érzékennyé válnak a prolactinra ezért a MASTOGYNON homeós cseppet is szedtem a végén, de ez a legvégső nagy fájdalomnál jöjjön csak, mert csökkenti a prolactin szintet, ezáltal csekély mértékben ugyan, de apasztja a tejet.

Ha a bimbón fehér bőrkeményedés szerű pöttyök is vannak, írj vissza, mert arra is kell kezelés.

Nagyon sok pénzt hagytam a dokiknál, de senki nem tudott segíteni, annak ellenére, hogy tudnak a problémáról, hogy van ilyen.

Én 2 napig DYCLOFENAC-ot is szedtem 2x1-et.

2009. ápr. 22. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:

MASTODYNON helyesen bocsánat.

Vényre kapható, de a legtöbb patika kiadja vény nélkül is.

2009. ápr. 22. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!