1 hónapos babának mennyit kell ennie/ml/ egy szopizás alatt?
Már írtam: heti 120 deka hízás elég.. Ha a babád láthatóan jól van, nem kell tömni. Esetleg megpróbálhatod, hogy ha ébren van, sűrűbben eteted.. Ha van elég pisis és kakis pelus, akkor kár aggódni! Meglátod, ha te nyugodtabb leszel, ő is hízni fog :)
Hogy mennyit kéne ennie, már leírtam. Lehetetlen ezt megmondani. ha meg méricskéled állandóan, te fogsz bezazulni :) [link]
Ne foglalkozz a védőnőkkel. Az első hónapban 40 dekát hízott, ez tök jó!
Az én lányom is van, hogy egyik héten 8dekát, a másikon meg 30at hízik... De összesen, havi bontásban jó, és ez a lényeg.
Azt nem hiszem, hogy lemozogja. Az én lányom is aktív. Már mikor hazahoztuk, akkor átfordult hasról hátra, 6 hetes kora óta ez a hobbija... Már sikerült fordítva is.
De nem ez az átlag, az biztos.
Szerintem nem aggódj! :)
Én pl hízékony vagyok, és a babám is szépen hízik. Remélem elnövi :)
Szia!
Ne idegeskedj ezen! Nem fogyott a babád hanem hízott és ez a lényeg,nem a grammok.A baba kér enni ha éhes.
A másik,nem lehet,hogy a mérleg volt szar? :D
Mert képzeld el nálam az volt hogy 3950-el született a fiam hazahoztam 3820-al a kórházból ,két napra rá bementem a védőnőhöz a receptért meg megbeszélni vele dolgokat ,ott lemérte és az ő mérlegén meg már csak 3750 volt úgy,hogy két óránként szopizott 20-30 perceket....
Úgyhogy mérleg és mérleg között is vannak eltérések,csak ugye azt mondani,hogy nem hízik a gyerek meg ijesztgetni az anyukákat mint normális mérleget venni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!