SOS! Hogyan tovább? Hányós vírus.
Kisfiam 5 éves, összeszedett egy hányós vírust, ő vas. éjszaka hányt, azóta semmi. Tegnap este én nem voltam jól, ma meg a kislányom (szopik) alig evett, majd este sírt 6-8ig, aztán 9 körül hányt. Utána kínáltam táppal, nem kellett, aztán teával Abból megivott 40-50 millit.
A tejet most lefejem, és kidobom.
A kérdésem: általában nem kel éjszaka, ha nem kel, akkor keltsem inni?
Ha kel, akkor mit adjak neki? Tápi, tea, anyatej???
Köszi
ja, a pici 10 hetes.
Most alszik, de nyugtalanul.
Szerintem mindenképpen hivd fel az ügyeletet éskérdezz rá. Egyébként ha nem hányt többet akkor szerintem nem kell itatni éjszaka,de figyeld, hogy nehogy ujra hányjon.. inkább hason altasd, ha lehet a félrenyelés miatt.
Jobbulást Nektek!
Szia!
Én nem értem miért öntötted ki a lefejt tejet?Miért nem hegytad szopizni?Azt biztos szívesebben elfogadta volan, és kaja is lett volna benne, nem csak tea!?!?!?!?!
Ha te beteg vagy akkor már csak azért is érdemes szoptatni, mert a Te ellenanyagaidat megkapja így neki könnyebb védekezni!
ÉS ilyenkor a legpontossabb szoptatni, a kiszáradás miatt!
Ha kel akkor mindenképp szopi!Azon meg is nyugszik, hisz biztos ő is "rosszul" van!Meg nyilván folyadék és táplálék!
21 hónapja szoptató anyuka
Mert nem akart szopizni sem, azért öntöttem ki (illetve még a hűtőben van), de csak az estit. Szopizott este, de csak 50et, többet nem volt hajlandó, gondolom mert fájt a pocakja. Sírt, abbahagyta, a teát viszont szívesen itta.
Reggel már rendesen szopizott.
Akkor amit hajnalban fejtem, azt eltegyem a fagyasztóba? Később nem lesz tőle baja?
Köszi a válaszokat!
semmi baja nem lesz...de ha nyugodtabb lennél,öntsd ki inkább
minden jót neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!