Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Baj ha nem tudok fejni?

Baj ha nem tudok fejni?

Figyelt kérdés
2hetes a kislányom60-80 ml kajál egyszerre,kb fél óra alatt de utána nem tudok semmit kifejni.max 10ml-t.érdemes fáradnom vele?lesz azért több tejem?szedek,iszok mindenféle tejserkentőt!
2009. ápr. 20. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

szia a nagoybbik láyomnak csak fejte4m 4 hónapig mert nem tudott szopizni a kicsinl pedig elő sem vettem a fejőt mert addigra már megutáltam de nagyon és 17 hónaig szopizott úgy hogy SOHA nem fejtem

sok szép szoptatós hónapot kívánok

egy anuka ki jelenleg haradik kislányával várandós

2009. ápr. 20. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam sosem. Pedig eleinte próbáltam. Fájt meg sok időmet elvett. Nem is akartam. Minek? Még azt is mondták rám, hogy lusta vagyok, hogy nincs a fagyóban vagy 20 liter tejem, pedig lehetne. Szerintem felesleges ha nincs annyi többlettejed, hogy mellgyulladást okozzon. A babádnak termeled a tejed, nem a fagyónak vagy a szomszédkislánynak. A legtöbb baba meg sem eszi a felolvasztott tejet. Szerintem ne fejj, ha nem érzed szükségét. Én sem fejtem sosem, 6 hós a babám és még csak szopik.
2009. ápr. 20. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha elég a kicsidnek, és igény szerint szoptatod, azaz mindig cicire teszed ahányszor csak kéri akkor felesleges a fejés.

Én fejtem szülés után három hónapig szorgalmasan tettem a fagyiba a tejet, aztán elhagytam a fejést, igény szerint szoptattam. A fiam 1 éves még mindig szopik a fagyiban lévő tejnek meg lejárt a 6 hónap tárolási ideje.

2009. ápr. 20. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!