Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki szoptatás alatt hízott,...

Aki szoptatás alatt hízott, annak szoptatás után megállt, vagy visszament a súlya?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt nem híztam, de szoptatás alatt jönnek fel a kilók. Eddig 5 hónap alatt 5 kiló. Ez nem sok (eddig), de ahhoz pont elég, hogy nem érzem jól így magam és a ruháim is feszülnek.
2011. aug. 23. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:

nagyon figyelj arra, hogy mit eszel, és kezdj el tornázni.

Az nem igaz, hogy nem lehet a szoptatás alatt tornázni, és odafigyelni az étkezésre.

Hidd el, nem fognak a kilók csak úgy felmenni.

2011. aug. 25. 08:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Pedig semmit nem csinálok másképp, mégis feljönnek. 14 éves korom óta annyi volt a súlyom kilóra pontosan amennyi és most jött föl ez az 5.

Soha életembe nem fogyókúráztam, de most lehet, hogy elkezdek.

2011. aug. 25. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 52 kg voltam 26 éves koromig, bármit is ettem, nem híztam. Akkor bármit csináltam elkezdtem hízni. Azóta nagyon kell figyelni mit, mikor eszek. nálam ez a korral jár. jó, még most sem vagyok 100 éves, "csak" 33.
2011. aug. 25. 09:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez lesz velem is. :( Pedig alapvetően keveset eszem, de úgy tűnik a hajlamom meg van a hízásra
2011. aug. 25. 09:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló cipőben járok, szülés alatt szinte semmit sem híztam, csak ami a babával járt, a korházból vékonyabban jöttem haza mint mielőtt teherbe estem. Most 2 hónapos a kislányom, eddig úgy 3Kg jött fel , és már kezd zavarni! Pedig nem zabálok, igaz minden szopiztatás után úgy érzem éhen halok , de igyekszem figyelni mit eszem - mégis hízok, ráadásul a testem arányai is átalakulnak, és persze nem pozitív irányba... nagyon el vagyok keseredve , rosszul érzem magam a bőrömben, és aggódom, hogy mi lesz ha mondjuk 2 éves koráig szopizik a kislányokm :(

2011. aug. 25. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mondjuk nagyon sokat híztam a terhesség alatt is (21 kilót), de ez mire 5 hetes a lányom, majdnem visszacsökkent az eredetire!4 kiló volt akkor még rajtam!

Aztán mire 10 hónapos lett már megint jött 12 kiló :(

Én idén januártól vettem komolyan ezt az egészet (mert szeretek szoptatni, de jól is szeretném érezni magam)

Januártól eddig 15 kilót fogytam, így már kevesebb vagyok mit a terhességem előtt!

Odafigyelek mit eszem, főkent fehérjét, nagyon minimális szénhidrátot, és persze tornázom!Mostanában csak a futás fér bele az időmben,mikor szigorú voltam magamhoz, akkor minden nap 2 kilómétert!

Most már súly megtartásra elég a heti 2-3 allalom,és egy kis nasi is belefér!Most csak azért tartok szünetet, mert kistesóprojekt van, de remélemott már a terhesség alatt is ügyesebb leszek!

Próbáld a szénhidrátot minimálisra csökkenti és hidd el fogyni fogsz!Zöldség legyen a köret, mégha a család többi tagja mást is kap!Én ált nyersen eszem a zöldséget, de lehet grillezve...

2011. aug. 25. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
én 54 kg voltam teherbeeséskor, 65 kilós szüléskor, szülés után fél évre 48 voltam, kislányom 1 éves, én még mindig 48 vagyok, szoptatok, este 7 után nem eszem, kenyeret nem fogysztok,édességet sem, de gyümölcsöt igen. nem diéta ez, én igy élek, de soványnak érzem magam. 48kg-1,65cm
2011. aug. 25. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia 13:11-es vagyok!

Csak felébredt akkor a lányom!

20 hós és még szopik, és így csináltam ezt, szóval előtte én híztam szopi alatt, de megálljt tudtam parancsolni!

14 hós volt mikor besokalltam a súlyomtól, és 19 hós mire elértem ezt az eredményt!ÉS tartom 5,5 hete!

2011. aug. 25. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!