Aki szoptatás alatt hízott, annak szoptatás után megállt, vagy visszament a súlya?
nagyon figyelj arra, hogy mit eszel, és kezdj el tornázni.
Az nem igaz, hogy nem lehet a szoptatás alatt tornázni, és odafigyelni az étkezésre.
Hidd el, nem fognak a kilók csak úgy felmenni.
Pedig semmit nem csinálok másképp, mégis feljönnek. 14 éves korom óta annyi volt a súlyom kilóra pontosan amennyi és most jött föl ez az 5.
Soha életembe nem fogyókúráztam, de most lehet, hogy elkezdek.
Szia!
Hasonló cipőben járok, szülés alatt szinte semmit sem híztam, csak ami a babával járt, a korházból vékonyabban jöttem haza mint mielőtt teherbe estem. Most 2 hónapos a kislányom, eddig úgy 3Kg jött fel , és már kezd zavarni! Pedig nem zabálok, igaz minden szopiztatás után úgy érzem éhen halok , de igyekszem figyelni mit eszem - mégis hízok, ráadásul a testem arányai is átalakulnak, és persze nem pozitív irányba... nagyon el vagyok keseredve , rosszul érzem magam a bőrömben, és aggódom, hogy mi lesz ha mondjuk 2 éves koráig szopizik a kislányokm :(
Szia!
Én mondjuk nagyon sokat híztam a terhesség alatt is (21 kilót), de ez mire 5 hetes a lányom, majdnem visszacsökkent az eredetire!4 kiló volt akkor még rajtam!
Aztán mire 10 hónapos lett már megint jött 12 kiló :(
Én idén januártól vettem komolyan ezt az egészet (mert szeretek szoptatni, de jól is szeretném érezni magam)
Januártól eddig 15 kilót fogytam, így már kevesebb vagyok mit a terhességem előtt!
Odafigyelek mit eszem, főkent fehérjét, nagyon minimális szénhidrátot, és persze tornázom!Mostanában csak a futás fér bele az időmben,mikor szigorú voltam magamhoz, akkor minden nap 2 kilómétert!
Most már súly megtartásra elég a heti 2-3 allalom,és egy kis nasi is belefér!Most csak azért tartok szünetet, mert kistesóprojekt van, de remélemott már a terhesség alatt is ügyesebb leszek!
Próbáld a szénhidrátot minimálisra csökkenti és hidd el fogyni fogsz!Zöldség legyen a köret, mégha a család többi tagja mást is kap!Én ált nyersen eszem a zöldséget, de lehet grillezve...
Szia 13:11-es vagyok!
Csak felébredt akkor a lányom!
20 hós és még szopik, és így csináltam ezt, szóval előtte én híztam szopi alatt, de megálljt tudtam parancsolni!
14 hós volt mikor besokalltam a súlyomtól, és 19 hós mire elértem ezt az eredményt!ÉS tartom 5,5 hete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!