Semmit nem fogytam a szoptatás alatt. Miért?
sokat híztam a terhesség alatt 20 kilót,és mindenki azt mondta majd szoptatás alatt lemegy.Hát nem megy,pedig nem eszem sokat,jó néha megeszek egy csokit,de nem tonnaszámra.
Mástól olyanokat hallok,hogy 15 kilót fogytak 2 hónap alatt,meg hogy minden szoptatáskor fogy (mondjuk ez érdekes),de nekem em mozdul a súlyom.Már volt olyan hogy szinte csak gyümit zöldséget ettem,és estére olyan kevés tejem lett,hogy két ciciből kellett szoptatni.(máskor ki kell fejni a maradékot)Van hasonló tapasztalat?
Ja három hónapos a babám.
Nekem is ez volt a problémám. Szülés után leugrott tizeniksz kiló, de utána semmi, sőt még híztam is párat. Most 2 hónapos, és most kezdek fogyogatni.
Nálam az vált be, hogy nem iszom cukros löttyöket, vizet és sok teát(kevés cukorral), rendesen eszem és próbálom minimálisra csökkenteni az édességet.( persze nem mindig megy) :)
ÉS: sokat kell sétálni, ill. elkezdtem hullahoppozni, az nagyon bevált.
Ami meg ezzel együtt marad, az marad. :)
Majd lehet fogyózni, ha már nem szoptatok, de ez most nem a kifutók világa, most anyák vagyunk, nemdebár? :)
köszi a válaszokat.De olyan türelmetlen vagyok.....
már alig várom hogy tornázhassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!