Miért nem termelődik ismét annyi tej mint régebben? Visszatudom hozni a mennyiséget?
Figyelt kérdés
Mellgyulladásom volt,épp hogy elkerültem a korházat,nagyon lecsökkent a tejem,3 hós babámnak pótólgatni kellett kb1 hétig,még el nem mult a láz.Aztán ismét elekzdtem fokozni a tejtermelést,de már nem gyarapszik annyira mint eddig.abba a cicimbe ahol a gyulladás volt,még most sincs tej.Miért van ez?Már el fog apadni végleg?Hómeos bogyó,Móre milk,sör,és egyéb praktikák se gyarapitsák a tejcimet.lassan 4 hónapos lesz,és kb 3 hete szenvedek,hogy legyen megfelelő mennyiség,de napi 1* biztos pótólni kell neki.Köszi a segítséget.2009. ápr. 15. 07:35
1/1 anonim válasza:
Vissza!
A gyuszis mellnek kell idő a regenerálódáshoz.
Sajnos az idegeskedés szintén rizikófaktor, úgyhogy no para!
Nekem anno kecskeruta tea segített. Most meg hogy bevettem a leszarombogyót, meg kibeszéltem valakivel a nyűgömet... Kell, hogy támogasson a környezeted is, ne hagyd, hogy elbátortalanítsanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!