Mit tesztek, adtok anyatejes babáitoknak, ha a bukásgátló nem használ?
Figyelt kérdés
Mindig bukik a babám szopi után, pedig már elmúlt 4 hónapos. A hozzátáplálást már megkezdtük.2009. ápr. 14. 19:03
1/6 anonim válasza:
Az én lányom is bukott nagyon sokáig, nem adtam neki semmit.
Próbáltam lassan etetni, többször levettem mellről és pihentünk egy kicsit. Ennek ellenére bukott, aztán a szopi abbahagyásával kinőtte.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Tehát majd elnövi.
2009. ápr. 14. 19:10
3/6 anonim válasza:
Az én kisfiam is sokat bukott. Ő is csak anyatejes. AZ orvos megnyugtatott, csak a felesleg jön vissza, s nálunk ez így is volt, mert utána hiába próbáltam etetni, nem kellett neki. Mára már elég ritkán bukik, szépen kinőtte. 3,5 hós most
4/6 anonim válasza:
Az én kisfiam 12hetes és iszonyú mennyiségeket bukik vissza szopi után! Nekem azt mondta a védőnő, hogy 6 hónaposan zár az az izom a gyomorban, ami ezt meggátolja, addig kitartás! :)
5/6 anonim válasza:
Szia! Az én nagyobbik lányom is nagyon bukós volt. Addig ameddig csak szopott naponta akár 5-6 ruhát is elhasználtunk. Sőt, amikor elkezdtem adni neki a szilárd ételeket, még akkor is egy ideig sokat bukott. Kb. 7-8 hónapos korában egyszer csak elmúlt neki. A doki azt mondta, hogy addig, ameddig a súlygyarapodását nem befolyásolja, nem gond. Sosem kapott semmilyen gyógyszert. Szépen kinőtte magától. Ma már 13 éves, egészséges nagy lány.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. ápr. 15. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!