1 doboz sör -Heineken- elfogyasztása után mikor szoptathatok legközelebb?
én azt tapasztaltam, hoyg a sör tejet csinál, igaz nem egy dobozzal iszom, csak két decit, de azt kétszer . a párom midnig feláldozza magát és megissza a többit, a régiek is itak ennyit és pl én szüleim mindkettő tanult okos ember, semmi bajukm nem lett, a dédi fájdalomcsillapítónka bizony pálinkát ivott. ( azt azért ritkán, és 8 gyereket felnevelt, mind normális.
ez nem agitáció az ivásra, de túlaggódni nem kell.
köszi a megnyugtatást,mert most nagyon lelkifurdalásom van.
igazság szerint a terhesség elött szerettem inni,alkalmanként,bulizós fajta voltam...és ma este elcsábultam egy kicsit,de nem teszek ilyet többször amíg szopizik a pici fiam.
Semmi baja nem lesz a babádnak!!!!! A nálunk a családban volt olyan, hogy az anyuka napi több üveg! sört ivott meg, volt is teje rengeteg! A fiai felnőttek, az egyik főiskolai tanár lett, a másik meg neves belgyógyász! Ennyit a sejtrombolásról! Persze nem azt, mondom, hogy igyunk, mint a kefekötő...:) De egy sörtől nem lesz a picid károsodott!
EGÉSZSÉGEDRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!