2 hónapos babák anyukái! Nektek mennyi tejetek van egy
nap? Összesen mennyi teremlődik, tehát amit a babó
szopik, és amit lefejtek?
Figyelt kérdés
Remélem nem találjátok provokatívnak a kérdésem, mert nem annak szánom, őszintén érdekel.
2009. ápr. 12. 13:48
1/7 anonim válasza:
Én sosem mértem le, hogy mennyit eszik a babám. Annyit és annyiszor, amennyiszer megéhezett, s annyit evett, míg jól nem lakott, el nem engedte a mellem. Emellett napi 2-3 deci lefejt tejem lett még. Miért kérdezed?
Egyébként egy anyatejes babánál mérleg híján nehéz megállapítani, hogy mennyit evett, mivel a mellből egyből a baba szájába folyik a tej!
2009. ápr. 12. 13:56
2/7 A kérdező kommentje:
...hát ebből nem tudtam meg. :-( Van aki esetleg méri a picijét, és tudja?
Igen, tisztában vagyok vele, hogy aki cicből szoptat, annak a babának egyből a szájába megy a tej. De azért köszi.
2009. ápr. 12. 14:31
3/7 anonim válasza:
Mi két hónaposak vagyunk, 5ször eszünk napközben, 1szer éjszaka általában. Egy kajálás alkalmával 120-160at eszik. Éjszaka nem szoktam mérni, de kb. egy nap olyan 800 ml körül ehet. Én nem szoktam fejni, mert ha fejnék, akkor mindig csak egyre több termelődne.
2009. ápr. 12. 20:47
4/7 anonim válasza:
én csak ugy tudom hogy cicizett és utána még behuzzott 90ml tápot
2009. ápr. 12. 22:08
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A második válaszolónak írom, hogy akkor kb. egyformán eszik a babónk. NEkem is pont így van. :-)
2009. ápr. 13. 02:55
6/7 anonim válasza:
Első voltam! Köszi a lepontozást, ezért is le lehet majd pontozni! Eleve egy anyatejes babánál nem hiszem, hogy állandóan méregetni kellene, mennyit eszik a baba! Annyit, amennyit kíván! Ha éhes marad, akkor azt egyértelműen jelzi! Minek állandóan méregetni? Sosem eszik ugyanannyit, mint ahogy a felnőttek sem esznek mindig ugyanannyit! Állandó méregetéssel mit érsz el? Ha egyszer csak 80-t eszik, rögtön aggódsz, hogy mi baja van? Hát ezért nem kell méregetni, csak felesleges aggodalmat okoz az anyáknak, stresszelik magukat. Heti 1x érdemes lemérni, egyébként havonta ellenőrzi a gyermekorvos a baba súlyát, s ha nem találja megfelelőnek, akkor biztosan szólni fog! Egyébként ha akarnám sem tudnám lemérni a babám étkezését, mert kb 9x eszik egy nap, valamikor sokat, valamikor csak nagyon keveset.
2009. ápr. 13. 09:42
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Persze, igazad van.
Nem úgy szólt a kérdésem, hogy méregetitek-e a babátokat, vagy sem. Hanem azt kérdeztem, hogy aki tudja, hogy mennyi teje van egy nap, az kérem írja meg. Te mivel nem tudod, mivel nem méregetsz, ezért nem kellett volna írnod, hiszen nem hasznos a válaszod. EZért volt a lepontozás. Mellesleg én nem pontoztalak, gondolom mások is nézik a válaszokat, és pontozhatnak ők is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!