Szoptatás fejfájással? Mitől? Elmúlik?
Figyelt kérdés
ÖRÖKÖSEN elkezd fájni a fejem amint elkezd szopni a gyerek, és egész nap fáj is!
Reggel az első 20 szívásig oké a helyzet, de azután migrén szerű görcs. Ott tartok, hogy ha ez így folytatódik nem fogom szoptatni.
2011. aug. 11. 12:52
1/9 anonim válasza:
valószínű úgy vagy, mint én, hogy a hormonális változások megviselnek és ez migrénben jelentkezik. nekem idővel mindig elmúlt a fejfájás. - mennyi ideje szoptatsz? - de nem ártana kivizsgálni, főleg, hogy egész jól behatárolható a kiváltó ok.
2/9 anonim válasza:
Szia!
Én is így jártam!
Ahogy elkezdtem szoptatni 4!!!-ik gyerekemet, rögtön jött a migrén!
Amíg szopizott, 1,5 évig, hetente kerültem kórházba, ügyeletre. Ahogy abbahagyta a szopit már "csak" 2-3 hetente van migrénem. El nem múlt, sajnos!
S csak a 4. gyereknél jött elő!
Nagyon elegem van belőle!
3/9 A kérdező kommentje:
Rémes, megkeseríti a szoptatást, és a mindennapjaimat is. 7 hete szoptatok MÉG CSAK!
2011. aug. 11. 17:39
4/9 A kérdező kommentje:
Az orvosomnak mondtam a 6hetes kontrollon, hogy folyamatosan fáj a fejem. Azt mondta, h remélhetőleg el fog múlni, ha nem akkor ratam áll, hogy szoptatok és tűrök, vagy abbahagyom a szoptatást.
2011. aug. 11. 20:46
5/9 anonim válasza:
Sajnos rémes, s az a baj, hogy nekem a szoptatás abbahagyása után se lett sokkal jobb! Sajnállak!
6/9 A kérdező kommentje:
13:19-nek. Miért kerültél az ügyeletre? Neked is zúgott a füled mielőtt elkezdődöt a fejfájás?
2011. aug. 12. 15:47
7/9 anonim válasza:
Nekem minden fejfájáskor hasmenésem van, s iszonyatosan hányok! Kb. 3 napig tart!
Ilyenkor infúzió és injekció csak, ami enyhíteni szokott rajta.
Sajnos azonban sokszor az se!
8/9 A kérdező kommentje:
Remélem ez engem elkerül...
Sajnállak, nagyon rossz lehet.
2011. aug. 16. 15:15
9/9 anonim válasza:
nekem is ugyanezek a tünetek, ez tipikusan jellemző a migrénre, de nekem azért nem 3 nap, az már súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!