Mikor csináljam a 7-7. fejést?
Este miután elalszik a babám, vagy többször is kell? én csak max. 1x tudom egy nap. Hány napig érdemes?
10 hetesek vagyunk.
Ha van elég tejed, akkor csak akkor fejj, ha nagyon kemény a melled és mindjárt szétdurrad elkerülendő a gyulladást.
Ha kevés a tejed és szeretnéd, hogy több legyen, akkor célszerű minden etetés után ráfejni az éppen használt cicire, de mindenesetre a lehető legtöbbet fejni.
Remélem válaszoltam a kérdésedre, mert nem volt nekem teljesen világos.
Szia!
Kevés a tejem ezért fejnék. A baba amikor csak akar cicin van, napközben fejés helyett inkább ráteszem mellre. A tejnövelés miatt csinálnám ezt a fejési módszert.
Szia!
Mi 11 hetesek vagyunk, 4 napja kezdtem el ezt a fejést.Kb. 40 mili jön. Van amikor oda kell adnom pótlásként. Reggel és este csinálom, de nem vettem észre még változást:(
Remélem azért segít valamit! Meg elkezdtem a urtica urenst szedni (remélem így írják)
Bocsi az OFFért!
Ha van még valami jó tejszaporító ötleted írj, kétségbe vagyok esve:(
11 heteske!
Miből gondolod amúgy hogy kevés a tejed? Szopizás után sír?
Nekem nem sír de ha megint szopiztatom elfogadja. Én már 2 doboz more milket szedtem be, de még az elején mert semmi tejem nem volt. A homeos bogyó nem vált be. Felhívtam egy szoptatási tanácsadót, ő mondta, hogy szoptassam mindkét mellből és egy szopi alkalmával cserélgessem akár 2x is a mellemen a babát. A fejést én is csináltam már, csak nem tudom mikor érdemes,- tegnap este 60ml sikerült -. Most iszom a kecskeruta teát, előtte a laktoherbet ittam. Folyadékot iszom eleget, de csak a baba tudná legjobban beindítani a több tejtermelődést. Most kicsit megállt a súlya, de még várok a jövő hetet megvárom addig nem adok pótlást ha nem muszáj. Engem amúgy a tanácsadó nagyon megnyugtatott, talán próbáld meg te is. Ha még valami eszembe jut írok.
Szió!
11 heteske vagyok:) Köszi a válaszod!
Abból gondolom, hogy kevés, mert eddig egy mellből jól lakott (kb100ml) most meg a két ciciből tud csak kiszippantani annyit:(
Az egyik estére már nem volt neki elég akkor sírva fakadt:(
Teát adtam neki, hogy kitöltsem a pociját 20 ml-t ivott utána elaludt.
Azóta fejek így, és eszem a bogyókat. Azóta nincs sírás, de van hogy a lefejt tejcsit is oda kell adnom.
Kecskeruta teát még nem próbáltam.
Hol lehet beszerezni?
Szia!
Szerintem nálatok most lehet a növekedési szakasz kezdete.
Én a helyedbe nem aggódnék, főleg ha előtte 1 mellből szoptattál ennyit. Még egy pár nap és biztosan minden rendben lesz. Nem tudom hogy jó-e hogy pótlást adsz, inkább mindig tedd cicire, de persze ha nagyon sír, akkor megértem. A kecskeruta fű teát gyógynövényboltban vettem. 1l vízhez 1 evőkanál kell belőle. Szrintem jó.
Én a kezdetektől 2 mellből szopiztatok, én is tartok a növekedési ugrástól. Ezért szeretném ha kicsit több tejem lenne. Ja, nekem még jó volt az alkoholmentes sör is.
üdv!
Na akkor kezdem a sörözést(végre valami jó):P Mindegy hogy melyik fajta?
Teát csak akkor egyszer adtam, mert nem jutott jobb az eszembe. Köszi a további tippeket!
Még a kecskeruta teát is kipróbálom, hátha...
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Puszi
Remélem beválik nálatok a tea vagy a sör, sok sikert hozzá.
Nekem még mindig áll a "tejnövelés" de bízom benne hogy sikerülni fog. Eddig azért nem idegeskedtem, mert szépen nőtt a súlya a picimnek, de most megállt, lehet most cm-ben nőtt.
Mi is Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Nektek!
Üdv! Marcsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!