Szoptatás közben hányinger?
Figyelt kérdés
Egyre sűrűbben tapasztalom ezt az érzést és nem tudom hova tenni!
Császárra szültem 15-én és az elmúlt 3-4 napban jött elő.
Pihenni pihenek, bár nem viszem túlzásba, mint ahogy kellene, de napközben 1-2 órát alszom, ha tudok.
Másnál is előfordult ez? Van erre valami megoldás?
2011. júl. 26. 09:34
1/5 anonim válasza:
talán még nem ment vissza a méhed és a szoptatáskor a méhösszehúzódások ingerlik a gyomrod.
2/5 anonim válasza:
Én is a méhösszehúzódásra tippelnék, a szoptatás ezt segíti elő (persze magától is megtörténne, de így gyorsabb), és lehet, hogy ezt a gyomrodban is érzed valamiért.
3/5 anonim válasza:
a szoptatás közben oxitocin termelődik.vannak nők akik az oxitocintól hányingert éreznek,vagy szédülnek.
4/5 anonim válasza:
Így utólag visszagondolva, én sokszor megszédültem, na most már tudom, hogy az oxitocintól.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :)
2011. júl. 26. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!