A kórházba kell vinni szoptatós melltartót?
Figyelt kérdés
Amúgy sincs nagy mellem,itthon sincs rajtam melltartó,csak ha megyek valahova. Rajtatok volt a kórházban? Jó ha veszek,vagy nem fontos?2009. ápr. 5. 14:03
1/7 anonim válasza:
szia
Én vittem, mert úgy voltam vele, hogy nem foglal nagy helyet a táskában - és jól is jött, mert már a kh-ban belövellt a tejem, és minden úszott volna. Így viszont hordtam benne eldobhatós melltartóbetétet.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is kell. Nagyon hasznos dolog!
3/7 anonim válasza:
nálam is volt melltarto de nem szoptatos.jol jön ha belövel a tejci
4/7 anonim válasza:
Szia! Én egy szoptatós melltartót vettem,de nem szeretem mert nem tart,és mosás után még jó,de aztán elkezd kinyúlni az anyag és felcsúszik az egész. Vettem a corában 2ezerért sima,merevítő nélküli melltartót,ez sokkal kényelmesebb. Nekem legalábbis. De valamit tényleg vigyél mert ha belövell a tej,akkor kell a melltartóbetét,hogy ne ázzon át a hálóinged.
5/7 anonim válasza:
én is vittem,de szerintem ne vegyél még szoptatós melltartót,jó a sima is,mert én úgy jártam,h akkorára nőtt a mellem,hogy kicsi volt rám a drága melltartó,úgyhogy vehettünk másikat,mikor hazajöttem a kórházból
6/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi,akkor viszek!
2009. ápr. 5. 14:34
7/7 anonim válasza:
Én is vettem Triuphot, ami sajna kicsi lett, viszont vettem az Intersparban 2E-ért( ugyanakkor méretű, mint a Triumph), az meg jó.
Vittem kórházba is, igaz ott még nem volt sok tejem, de praktikus volt és legalább amellem sem lógott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!