Estére már nincs elég tejem a 4 hetes babámnak. Ha a délelőtt és éjjel lefejt tejet összekeverem tápszerrel, úgy odaadható a babának?
(fili)
Az előttem szóló anyukák tökéletesen leírták. Ne adj tápot, mert azt veszed észre, hogy nem akar szopizni.
Amikor kér adj cicit az serkenti a tej termelést. Ami marad azt fejd ki ha tudod kézzel masszírova az még jobb.
[link] itt tudsz olvasni a Marmet-módszerről. Az a probléma, hogy sokan aggodalmukban, hogy nincs elég tej,elkezdenek mellé táplálni. Most jön a 6 hetes kori ugrás aztán a 3 hón. ez első babás anyukáknál mindig stressz helyzetet hoz létre. És ha cumis üvegből adod kész. Lesz elég tejed, csak tarts ki. És ha elfogadod a javaslatom hívj fel egy szoptatási tanácsadót.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Szedek 2 féle homeo-s tejserkentőt (ricinus communis és urtica urens) és fejek minden szopi után. Szerencsére nem kellett még tápszerhez nyúlni, mert amit napközben lefejtem és a lefagyasztott tartalékból tudtam pótlást adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!