Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen szintig normális a...

Milyen szintig normális a hajhullás?

Figyelt kérdés

minden reggel egy nagy csomó haj van a kefémben miután megfésülködöm és a lakás tele van a hajammal, a macskám nem vedlik ennyit.

Sok hajszál hagymástul jön ki.

Ti mit tapasztaltatok?

4 hónapos a lányom, és napi 3x szopik.

2011. júl. 13. 09:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem a párnám mellett volt szösztelenítő (ragacsos henger), mert reggelre vastagon volt hajas a párnám. 5 hnp-os lesz a fiam de még mindig hullik - bár már sokkal kevésbé. Kb 3 hét volt nagyon intenzív. A halántékomnál már nő ki az új hajam.
2011. júl. 16. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
ez ilyenkor nem baj, ugyanis a terhesség során nem hullik a haj (legalábbis nem annyira mint normál állapotban) és ami akkor nem hullott ki, az most kihullik, meg a hormonok is okozzák, el fog múlni hamarosan!
2011. júl. 16. 17:09
 13/16 anonim válasza:
Nekem is hullott a hajam, még hozzá elég nagy csomókban, mikor fésülködtem, vagy csak beletúrtam, megigazitottam. Elmúlt, bár énis levágattam, hogy kicsit erősödjön és hajápoló cseppet használtam rá,azzal végigkentem minden nap.
2011. júl. 16. 17:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Azok a pici fehér izék a végén nem az egész hagymát jelentik, ne aggódj!

4. válaszolóval teljesen azonos a helyzetem. Mindkét terhesség alatt nulla hullás, aztán a szülés után nem sokkal kezdődött és 4 hónapon át masszívan hullott, kb. felére fogyott, halántéknál kikopaszodott, a lakásban mindenhol hajak, ellenőrizhetetlenül, összeszedhetetlenül. Majd a "tüsi korszak", nekem is rövidre kellett vágatnom. Másodjára (amikor már alapból sokkal rövidebbel indultam), elhatároztam, hogy nem vágatom tök rövidre, de piszkosul megszenvedtem vele, volt egy időszak, amikor csak vastag anyaghajpánttal vagy kendővel jártam, mert az átmenet kezelhetetlen volt. Később szintezettre vágattam.

Viszont a második baba után nem akart leállni a hullás igazán, illetve hullámokban újra kezdődött, és kiderült egy vérvétel kapcsán, hogy erősen vashiányos vagyok, és a vashiány egyik velejárója az erős hajhullás. :o(

2011. júl. 16. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 11 hónapos a kisfiam, és szedtem terhesvitamint nagyon sokáig. Az én hajam is hosszú volt, én is szerettem, de meguntam mert az enyém is csomókban hullott ki. Levágattam rövidre. A fodrász szerint amíg szoptat valaki addig hullani is fog. majd ha abbahagyom a szopit utána fog regenerálódni. Ja és szedtem mindenféle más vitamint is amit hajhullásra találtak ki. Semmit sem értek.

Szóval nem akarlak elkeseríteni, de hátha szerencsésebb leszel mint én.

2011. júl. 16. 23:22
 16/16 A kérdező kommentje:

köszi

szedek gravidát folyamatosan!

Remélem lelassul, mert már eléggé látszik.

2011. júl. 17. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!