TKI Ibolya kérdése:
Lehet magne b6-ot szedni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 08:35
1/14 anonim 

válasza:

Szerintem nincsen akadálya.
[link] ez egy betegtájékoztató, itt biztos leírja :) Nem lesz baja szerintem a kisbabának.
2/14 anonim 

válasza:

Bocsi, az előző voltam... Totálisan félre értettem a kérdést. Sajnálom. Minden esetre itt az új válasz:
Elég nehéz bevenni a tablettát, miközben más (érted mire gondolok -> hosszú és férfiaknak van) van a szádban. Sok sikert.
3/14 A kérdező kommentje:
Szédülök és nagyon ingerült vagyok napok óta és nagyon fáradt.Azért gondoltam a magne b6-ra mert máskor is bevált.
2011. júl. 5. 08:45
4/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó gőzöm sincs miről beszélsz !
2011. júl. 5. 08:46
5/14 anonim 

válasza:

Akkor úgy látszik megint félre értettem... akkor lehet, hogy az első válaszom a jó?? Minden esetre a másodikban a férfi nemi szervre, másik nevén falloszra utaltam.
6/14 A kérdező kommentje:
Én tudom te mire gondoltál de fényévekre vagy attól ami az én problémám.Én valóban a vitaminra ,gyógyszerre magne b6-ra gondoltam.
2011. júl. 5. 08:56
7/14 anonim 

válasza:

Én is. A legelső válaszomban le is írtam. Ott van. Nézd meg, ott leírja. Amúgy nem vagyok gondolatolvasó, csak arra asszociáltam, amire gyakrabban szoktak.
8/14 anonim 

válasza:

Nekm pont nem javasoslta a patikus, főleg az elején, amikor csak szoptattam.
Nézd meg a tájákozatóját, abban is azt írják, hogy "kis mennyiségben kiválasztódik az anytejbe, ezért az alkalmazása kerülendő"
9/14 anonim 

válasza:

Én szedtem mikor 2 éves volt a lányom,az eredmény az lett,hogy nem aludt tőle,olyan lett mintha kávét ivott volna.És akkor már csak napi kétszer szopott.Én inkább egy másik készitményt ajánlanék neked.Forever Calcium a neve.Van benne magnézium is.Nekem nagyon jó volt.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azóta megkérdeztem a gyerekorvost és azt mondta hogy napi 2x1-et lehet.
2011. júl. 5. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!