Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lehet ez. hogy szopizás...

Mitől lehet ez. hogy szopizás után is sír?

Figyelt kérdés
1 hónapos a babám.Mikor eljön a szopizás ideje eszik sokat kb.15-20 percet is eltölt a cicin tej is jön rendesen mert a száján folyik a félrement tej.Ha elalszik a mellemen felkeltem szopizik tovább de csak "cumi" üzemódban.Úgy értem már csak azért van a cicin mert az neki a cumi.De ha lerakom hogy aludni kéne vagy csak kicsit nézelődni egyből sír addig amíg nem rakom újra cicire..Elég rossz mert mielött elaludna végre 3-4 szer kell újra elővennem a mellem mire elalszik.Ez mitől lehet ha tejem bőven van?
2009. márc. 26. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Le is írtad a választ. Cumizik a cicin. Olyan, mint amikor egy gyerek cumizik és elveszed a cumiját. Biztos sokan nem értenek egyet velem, de én javaslom a cumi kipróbálását. Én úgy csináltam, hogy amikor már fél órája rajtam csüngött, "lecsatlakoztattam" és a szájába csempésztem a cumit. Oké, azóta is cumis (2 éves) alváshoz nélkülözhetetlen, de ha ez megnyugtatta, hát kénytelen voltam alkalmazni. Szerintem sokkal rosszabb, ha stresszeli magát a cumizás hiányától.
2009. márc. 26. 12:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Van cumija cumizik is..valahogy mégis a mellem kell neki:(Szóval akkor ezért..már csak lekéne róla szoktatni
2009. márc. 26. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!Veszeyes vallakozas ez a cumi!En az elsonel adtam neki,mert kikeszultem hogy foleg ejjel nem tudtam en se letenni az agyikojaba.El is fogadta,de egy ido utan a cici rovasara ment!Vigyazz vele!!!Egyre kevesebbet hizott,kialakult a cumizavar,mig vegul jobbnak lattam mar 3 honapos kora korul hogy lefejem es uvegbol adom,mert ugy lattam mennyit eszik.Ekkor a cici mar nem is kellett.Most a cumisuveget szamuzom, es a cumit is.1 het mulva,ujra babazok,meg a korhazas cukros vizet is kiskanallal fogom adni,es megprobalom tulelni az elso idoszakot a folytonos cicin valo csungessel eggyutt!

Minden jot neked!

2009. márc. 26. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekünk a cumitől nem volt zavar, 1 évig szopizott gond nélkül, aztán ő tagadott meg. Cumisüveget viszont tény, hogy nem sokat látott. Amikor vizet, vagy gyümölcslevet kapott, azt pohárból adtam. Biztos cumija is válogatja. Próbálj más fajtát is, amelyik jobban hasonlít a cicire, vagy nem tudom. Én avent-et használtam. Illetve a lányom. :)
2009. márc. 27. 18:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen a kisfiamnak is avent van meg más is..de most próbálom leszoktatni a cicin cumizásról..bár elég nehézkes tanácstalan vagyok..
2009. márc. 30. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!