Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csináltok mást is szoptatás...

Csináltok mást is szoptatás közben?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondoltam, hogy közben beszéltek a babához, vagy énekeltek neki, vagy tv-t néztek, esetleg más? Én pár szót mondok csak neki olyankor (ügyes vagy, látom éhes voltál, jaj de finom stb.), de úgy veszem észre hogy nem is annyira befogadó szopi közben, hiszen az evésre koncentrál és ez így is van jól. De közben én néha nézem a tv-t (csak kora este), néha netezek (mert nagyon kényelmes a szék a számítógépes asztalnál, és ott is jól lehet szoptatni), néha telefonálok. Igazából általában több dolgot szoktam egyszerre csinálni, régebben sem szerettem pl. csak telefonálni, hanem közben pakolásztam, teregettem stb. De nem tudom, hogy ez rendben van-e így, vagy olyankor csak és kizárólag rá kéne koncentrálnom csendben? Szerintetek?

30 éves édesanya (2 hós babáé).

2011. jún. 25. 19:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom utolsóhoz.Nálunk sem lehetett semmi mást csinálni közben.Még apa,vagy nagytesó jelenléte is zavarta.
2011. jún. 27. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!