Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van az hogy valaki csak...

Miért van az hogy valaki csak 2-3 hónapig tud szoptatni?

Figyelt kérdés
Ha már egyszer elkezdte, akkor nem áll be a tejtermelés a baba igényei szerint?
2011. jún. 24. 21:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ismét gratula a nagyokos lepontozóknak. Nem is értem miért baj az, ha valaki méri a gyereket, mellette vizet is ad neki??? Na sebaj, az én gyerekem így is tudott szopizni, akié meg nem tud, csak tápszer van, az még ugyanolyan egészséges baba lehet. Csak hát a rosszindulat süt egy két szuperanyából, akik nem mérnek és nem cumiztatnak... Szánalmas komolyan mondom...
2011. jún. 27. 13:43
 22/22 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz ... Én vagyok a cumis - mérleges - vizet adó anyuka, le is lettem pontozva. Nem értem, miért? A Babám gyönyörűen szopik, nappal átlagosan 2 - 3 óránként, éjjel meg általában 3 - szor. Igen, szoktam próbálkozni a cumival, ha már nagyon nem tudom, mi a baja, és a vízzel is, hátha egyszer pont arra lesz szüksége. Szerintem azzal sem károsítom a Gyermekemet, hogy lemérem, mennyit eszik, maximum, ha mondjuk csak 50 grammot mérek, akkor tudom, hogy 1 óra múlva számíthatok a következő szoptatásra. Nem tudom, ez miért bűn, de mindegy is, én így vagyok nyugodt, és magasról teszek arra, ki mit szól. Amúgy a Babám holnap után lesz 3 hónapos, ma reggel 5980 grammot mértem, csak anyatejet eszik, és nincs lemaradva a fejlődésben, tündéri, kiegyensúlyozott, egészséges.

Nem ez lenne a lényeg? Pontozzon le, akinek örömet okoz!

2011. jún. 28. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!