Van aki csak lefejve adja a tejet a babájának? Lenne egy pár kérdésem

akkor lehet, hogy működni fog nálatok. nekem elektromos avent van és bevált, de ha az nem, dicsérik még a madelát.
és ha már cumizavar, azt nem próbáltad, hogy bimbóvédővel szoptatni? hátha be lehetne vele csapni, hogy azt hiszi majd, hogy az egy cumi

Szia! En is 8 honapon keresztul fejtem, es volt tejem boven, meg egy masik babanak is tudtam adni belole. Szinten a ket mellemet egyszerre fejtem, 2 kezi, no-name mellszivoval. Kiprobaltam egy elektromos Nuk-mellszivot is, de nekem nagyon nem jott be, maradtam a kezinel. Eleinte 3 orankent fejtem, kb a baba 4 hos koraig, utana csak reggel, delutan es este. Kb fel oran keresztul fejtem, de ez valtozo volt, volt, hogy csak 15-20 percet.
Szerintem mielott befektetnel egy elektromos mellszivoba, probalj valakitol kolcson kerni egyet, hogy kiprobalhasd, neked bevalik-e.

A tesóm van hasónló helyzetbe mint te! Ők vettek medela mini elektromos mellszívót! Napi 800ml-ket fej le vele kb.2 hónapja minden gond nélkül!
Ha megpróbálod a bimbóvédőt abból meg avent mint vegyél mert a normált nem tudják bekapni még a nagyobb babák sem!
Szia,én a kezdetektől fejek,mert nem volt hajlandó szopizni a babám.Kb 3-4 óránként 200-220ml-t fejek le medela swinggel.Nekem nem jön túl gyorsan a tejem,így fél-egy óra amíg tart egy-egy fejés.Viszont nem apadt semmit a kezdetek óta sem,pedig már 3 hónapos a bébi,szóval nem igaz,hogy csak fejéstől nem lesz tejed,sőt mivel nem szopizott,csak a mellszívó indította be a tejtermelést.
Mivel nem túl olcsó ez a gép szerintem próbálkozz meg a kölcsönzéssel,vagy használtan vehetsz a vaterán.Találtam neked egy linket ahol tudsz kölcsönözni:
Ha használtan veszel a tejjel érintkező részeket nagyon kedvező áron meg tudod venni újonnan is.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!