SOS! Mennyi ideig tart egy kézi fejés?
Figyelt kérdés
Úgy alakult, h most pár napig nem tudok szoptatni, de le kell fejnem a tejet napi kétszer. mivel napi kétszer is szoptattam eddig. Az a baj, h nincs nálam mellszívó, kénytelen vagyok kézzel fejni. Nap végére már fáj a mellem, jól megmasszírozom mielőtt fejni kezdek. Úgy érzem vmit rossul csinálhatok, hiszen egy fejés majd egy óráig tart, és még utána is jön belőle tej, csak azért hagyom abba, mert nagyon elfáradok, főleg a kezem... Viszont attól pedig nagyon félek (hiszen még a fejés után és egész nap fáj a mellem egy kicsit) nehogy elmenjen a tejem, illetve be ne gyulladjon stb. Tudnátok vmi hasznos tanácsot adni? Előre is köszönöm a válaszokat!2011. jún. 20. 20:29
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves Sissy77! Köszönöm még egyszer, neked is nagyon jó babázást kívánok! Igen, szeretnék sokáig szoptatni. Már az elején adódtak gondok a szoptatással kapcsolatban, de miután utánajártam pár dolognak, tudtam folytatni a szoptatást, egyszer sem volt szükség kiegészítésre. AZóta eltelt egy év, a kisfiamat 6 hóig kizárólagosan szoptattam, utána igény szerint. Jelenleg van az, amit írtam, de tudom, hogy nagy szüksége van a kisfiamnak a szopira, így igyekszem megtenni, amit lehet. Illetve hát nekem is csodálatos élmény!
Az utolsó válaszolónak is köszönöm a tanácsot, a következő fejésnél megpróbálkozom a kenőccsel, bár már így is sokkal könnyebben megy a dolog Sissy77 tanácsainak köszönhetően.
2011. jún. 21. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!