Harom honapos baba hanyszor es milyen mennyiseget szopik naponta?
Én három hónaposan mértem. Az én babám 8x-10x evett egy nap. Változó mennyiségeket. Éjjel nem mértem, reggel és délelőtt 120 ml evett, délután kevesebbet 80-90-et, este meg volt olyan, hogy csak 30-at. Én sokat paráztam akkor nagyon sokat, pláne mikor a 30-at mértem, akartam neki adni még, de nem kérte. Aztán akkor abbahagytam a méricskélést, megjegyzem szerintem kevesebb is lett a tejem. Most nem mérem, a babám nyugodt, mosolygós, nem sírós, tehát tuti elég neki a tej. Megjegyzem, hiába számolod ki, hogy mennyit kellene ennie, nem minden nap és minden héten eszik annyit. Bízz magadban, pihenj sokat!
Boldog babázást!
Sziasztok!
Az en babam 3 honapos, 3,8-al szuletett, most 7 kilo (tiszta izom baba, sehol hurka vagy koverke!), eddig csak siman szopott, mult het ota fejek is, ma hajnalban 270ml-t evett es utanna meg ramfordult, ergo meg is szoptattam, gozom sincs mennyit evett vegul. azt hittem, hogy kezd elmenni a tejem, mert allandoan ehes volt, aztan kiderult, hogy ugyanannyi van es keves neki a 100-150 ml, vettem egy kezi mellszivot, hihetetlen, hogy mennyire jo! igy nem csak a tejem lett tobb, hanem naponta 2-3szor azt is latom, hogy mennyit eszik.
Szerintem ha nem idegenkedsz tole, probalj meg fejni, mert a kereslet-kinalat nincs mindig egyensulyban, hiaba szajkozzak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!