Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg nem fogja elkapni...

Tényleg nem fogja elkapni tőlem a náthát a baba?

Figyelt kérdés

Nagyon megfáztam már 4. napja tart és szoptatom az 5 hetes babámat. Eddig nincs semmi baja és azt olvastam, hogy nem szokták megkapni.

Egyébként szedek Oscillococcinumot meg kamillás inhalálást csinálok. Lázam nincs csak hangom alig van. néha köhögök meg folyamatosan fújom az orrom.

2009. márc. 21. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én megfázva jöttem ki a korházból.egy darabig kapott a tejciből ellenegyagot a drága de csak 1 hétig bírta,és elkapta tőlem.Jól megijedtem egy 1 hetes babát meg nemláttam megfázva.nem volt kellemes és 2 hétig eltartott.Ti már lehet nagyobbak vagytok és sikerül megusznotok.drukkolok hogy igy legyen,alaphelyzetben egyébként tényleg nem kapják el.

2009. márc. 21. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
AZ ORVOSI MASZKOT AJÁNLOM MEG FERTŐTLENÍTÉS VÉGETT AZ EUKALIPTUSZOS PÁROLOGTATÁST.
2009. márc. 21. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, a tejjel a babád megkapja a szükséges ellenanyagokat tőled, így nem valószínű, hogy megfertőzöd. Az Oscillo. tényleg nagyon jó, a kamilla is. Esetleg a szobában is párologtathatsz kamillát, mert tisztítja a levegőt. Én már a 4. babámat szoptatom és még egyik se kapta el tőlem szoptatás alatt a betegséget. Maszkot sosem hordtam.. 4 gyerekes anyuka
2009. márc. 21. 16:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Most már nagyon úgy néz ki, hogy megúsztuk!

Teljesen jól vagyok bár hangom még mindig nincs de ezen kívül semmi bajom. Erre is találtam homeós cuccot Homeovox a neve ha valakinek esetleg kell. Nem tudom ez beválik-e mert csak 1 napja szedem de bízom benne mert az Oscillococcinum nagyon bevált.

Ja, és a lényeg, hogy a babának kutya baja! koppkopp

Köszönöm Nektek a válaszokat!

2009. márc. 24. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!