Ki az, aki teherbeesett szoptatas alatt?
Figyelt kérdés
Direkt vagy veletlenul? Hanyadik honapban? Megjott elotte vagy egybol sikerult az elso peteereskor teherbeesni?2011. jún. 11. 11:25
1/8 anonim 

válasza:

Direkt,kétszer is.:)Másodszor ikrekkel.A teherbeesés előtt 1-2 rendszertelenem menzeszem volt.Először a szülés után a 9.hónapban,másodszor a szülés után a 13. hónapban.
2/8 anonim 

válasza:

Igen az egyik barátnőm. 8 hónapos volt a kisfia mikor összehozták a kis tesót, persze véletlenül. 19 hetes terhes volt amikor feltűnt neki, hogy valami nem ok. A nőgyógyász felvilágosította, hogy a szoptatás max. a 6. hónapig véd, de akkor sem 100%-an. (a szoptatás alatt egyszer sem volt meg neki)Most van két gyönyörű kisfia :D
3/8 anonim 

válasza:

Szülés után 13. hónapban jött meg először a mensim. Ekkor még szopizott napi 4x a kislányom. Következő hónapban már kismama voltam, így nem jött meg.18 hkm
4/8 anonim 

válasza:

Szülés után 8 héttel már menstruáltam :( 9 hónapos volt a kislányom amikor tervezetten újra terhes lettem,utánna még két hónapig szoptattam.
5/8 anonim 

válasza:

Jaj,én!
Nagy volt a meglepetés, persze nem vagyok hülye, tudhattam volna, hogy 2 szabályos ciklus után összejöhet...csak valahogy úgy gondoltam, áh, csak nem:-)
tehát véletlenül sikerült, 4 hónapos volt a kislányom, méghozzá kizárólagos szoptatás mellett, úgy, hogy 10 héttel a szülés után már menstruáltam.
16 hetes km
6/8 anonim 

válasza:

Egy éves volt a gyerekem és nem tudtam, miért nem akar tovább szopni. Hát, ő már tudta, hogy terhes vagyok. Igen, terveztük, csak nem gondoltam, hogy ilyen hamar össze fog jönni. Előtte 2* jött meg.
7/8 anonim 

válasza:

Barátnőm,kétéves gyerekét szoptatva lett terhes,persze akarták.Nem hagyta abba,szerintem tandemben fog szoptatni.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Nalunk sem lenne baj, ha osszejonne. Bar biztos eleg nehez lenne ket picivel, ettol picit felek, de ha teherbeesnek, biztos orulnek:)
2011. jún. 11. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!