Az mire utal, hogy ha tejet iszom, akkor utána babám (anyatejes) folyamatosan kakilgat?
Én nem tudtam,hogy szabad vagy nem tejet inni,nem is kivántam az elején,6 hetes volt a babám ,mikor jól esett egy csésze tej.
Az eredmény drámai volt,véres széklet a babánál.Senki nbem hitte el nekem,hogy attól a tejtől van amit én megittam.Aztán kisérletezgettünk,és kiderült nekem volt igazam.Eltiltottak minden tejszármazéktól és 6 hónapig kizárólag szoptatnom kellett.Azt mondták az anyatejezés megoldja a problémát és majd elnövi,szoptassam addig amíg ö akar.azóta eltelt 3 év,2 és fél éves korától issza bolti tejből a kakaót,hálIstennek nincs baj tőle,de az anyatej az megmaradt desszertnek.
Szuper nyugodt babám van (2,5 hetes), tegnap reggel megittam egy bögre tejet, hogy próba szerencse.
Hát két óra múlva elkezdett nyögni, sírdogálni, alig aludt egész nap, állandóan a cicire kéredzkedik, de utána megint nyűgös, szenved. Most melegítőpárnát tettem alá, és hasra fektetve altattam el, most nyugodott meg.
Hát szerintem a tej volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!