Miért csökkent minimálisra a tejci mennyisége?
3 napja csökken egyfolytában a tejci mennyisége pedig mindent megteszek h megmaradjon.
Nos: 5 napja megjött, tablettát szedek.
Amúgy eddig váltott ciciből szopiztattam egy alkalommal egy cicibe kb 80-100 ml volt, napi 8szor.
most 2 ciciből tdott 50 enni. És ráadásul éjszaka semmi nem termelődött, pedig egyszer szopizott és pihentem én is.
mi lehet a gond?
Amensitöl lehet?
teljesen el fog apadni?
2 hónapos kislány anyucija
Szia!igen a mensitől lehet. Én is így jártam. Az orvosom tanácsára szinte óránként tettem cicire a lányomat (1,5 napig). Ez mellett rengeteget ittam (4-5 liter), ettem, és ha tehettenm pihentem. Meg is lett az eredménye:):)
Kipróbálhatod a More Milk kapszulát is,nem olcsó (6500 Ft/60 db), de hatásos:)
Ne izgulj:) Tudom könnyű mondani, én is nagyon ideges lettem, de most már tudom nem kellett volna. 8 hónapos a lányom és még 2x szopizik.
kösy mindenkinek,trelmes leszek és igyexem.
remélem sikerül
Szia, nekem meg nincsen konkret tapasztalatom, viszont ajanlok egy oldalt, nekem is ajanlottak, mert mar elöre panikolok azon, hogy lesz-e tejem...
boldogmama.hu
Megneztem az oldalt, csupa jo dolgokat olvastam, nagyon jo lenne tudni elsökezbol is, hogy valoban olyan jo-e az altaluk kinalt kapszula, mint ahogyan irjak... Remelem lesz valaki, aki megirja az eredmenyt! Addig is drukkolok,hogy a babadnak meg tudjad adni a kivant tejecsket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!