Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Más is hízik/hízott szoptatás...

Más is hízik/hízott szoptatás alatt sokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most 5hónapos a kislányom, de már +13kg jött fel a szopi alatt. Az egész terhességgem alatt híztam 6,5kilót, most meg.........:'( Ugyan úgy étkezem mint előtte, nem eszek sem többet, sem kevesebbet. Vajon meddig hízok még, és mikor fog lemenni, ha egyáltalán lemegy?
2011. jún. 1. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia,ugyanez volt nálam is.57 kg-mal jöttem ki szülés után a kórházból a 174 cm-hez gondolhatod,hogy ez nem sok.A pici hat hónapos korára plussz 11 kg volt rajtam.Soha nem voltam még ilyen nehéz,így szörnyen éreztem magamat,de nem tehettem semmit,a picinek kellett a tej.A nőgyógyász azt mondta,hogy valószínűleg a menstruáció hiánya felborította a hormon háztartást és ez okozza a hízást.Nagyon odafigyeltem az étkezésre (nem koplaltam,csak okosan ettem) és nyolc hónapos korától elkezdtem futni,de így is csak négy kiló jött le.Aztán 15 hónapos korában abba hagyta a szopit és két-három hónap alatt híre-hamva sem volt a plussz kilóimnak,peddig addigra már a futást is feladtam.Hidd el nálad is erről lehet szó,simán lejön majd,ha már nem szopik!
2011. jún. 1. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, max 1 kiló jött fel.

Odafigyeléssel viszont lement már 6, 26 hónapja szoptatok

Szülsé után nem maradt rajtam semmi.

2011. jún. 1. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a terhesség alatt 21 kilót híztam, és 2 héttel a szülés urán már csak 4 volt rajtam :)

Viszont 1 év szopival feljött 10 kiló :(

Most másfél éves a lányom és úgy sikerült lefogynom (ja még mindig szopik), hogy nagyon nagyon odafigyelek, hogy rentgeteg folyadékot igyak és szénhidrát csak zöldsé és gyümölcs formájában kerül a szervezetembe! Inkább húst eszem, de azt is mindig friss salival!Vagy rántotta virsli...Szóval ilyenek!És nagyon nagyon keveset!Most megint 4 kilóval van rajtam több mint a terhességem előtt!De a cél még 11 kiló minusz!De szép lassan csökken a súlyom!

Soha nem eszem annyit hogy aztérezzem jól laktam :( Néha hiányzik....

Ja és a cefamadar tablettát lehetszedni szopi alatt!Ez arra jó, hogy hamarabb érzed azt hogy jól laktál!Homeós bogyó!

De erre az is jó módszer (ez természetesebb) ha iszol vizet kaja előtt, így kevesebb kaja fér a gyomrodba!

Másféléves szopizó kislány anyuja

2011. jún. 1. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
9 hónap alatt 17-et fogytam úgy, hogy nem ment a tejcsi kárára (Na persze még mindig van rajtam +20)Nagyon odafigyelek, mit eszek és sokat iszom.
2011. jún. 1. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ez a hormon okozta súlytöbblet, egy csapás. Első terhességemmel 16 kilót híztam, de rettenetesen vizes voltam. A szüléssel lement tíz kiló, maradt hat, ami nem sok. Aztán jött hozzá még négy...és az atyaúristennek nem ment le!!! Sehogy! Koplaltam, edzettem, így lement egy hónap alatt egy (!) kiló, majd két nap múlva visszajött!! Ekkor már két éves volt a lányom, még mindíg szopizott, és a menzeszem is rendszertelen volt. Azt hittem megőrülök. Aztán havim rendszeres lett, és két hónapon belűl a kilók maguktól leolvadtak, de addig semmi. Se mozgás, se étrendváltozás, se koplalás, semmi nem vált be.

Jelenleg három hetes a második babám, öt kiló maradt rajtam a szülés után, ami megint nem sok, a régi ruháim rámjönnek...egyenlőre. Aztán ki tudja mi lesz fél év múlva. Most sem zabálok, de ez az első babánál sem sokat számított.

2011. jún. 3. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!