Más is hízik/hízott szoptatás alatt sokat?

Nem, max 1 kiló jött fel.
Odafigyeléssel viszont lement már 6, 26 hónapja szoptatok
Szülsé után nem maradt rajtam semmi.

Szia!
Én a terhesség alatt 21 kilót híztam, és 2 héttel a szülés urán már csak 4 volt rajtam :)
Viszont 1 év szopival feljött 10 kiló :(
Most másfél éves a lányom és úgy sikerült lefogynom (ja még mindig szopik), hogy nagyon nagyon odafigyelek, hogy rentgeteg folyadékot igyak és szénhidrát csak zöldsé és gyümölcs formájában kerül a szervezetembe! Inkább húst eszem, de azt is mindig friss salival!Vagy rántotta virsli...Szóval ilyenek!És nagyon nagyon keveset!Most megint 4 kilóval van rajtam több mint a terhességem előtt!De a cél még 11 kiló minusz!De szép lassan csökken a súlyom!
Soha nem eszem annyit hogy aztérezzem jól laktam :( Néha hiányzik....
Ja és a cefamadar tablettát lehetszedni szopi alatt!Ez arra jó, hogy hamarabb érzed azt hogy jól laktál!Homeós bogyó!
De erre az is jó módszer (ez természetesebb) ha iszol vizet kaja előtt, így kevesebb kaja fér a gyomrodba!
Másféléves szopizó kislány anyuja

Hát ez a hormon okozta súlytöbblet, egy csapás. Első terhességemmel 16 kilót híztam, de rettenetesen vizes voltam. A szüléssel lement tíz kiló, maradt hat, ami nem sok. Aztán jött hozzá még négy...és az atyaúristennek nem ment le!!! Sehogy! Koplaltam, edzettem, így lement egy hónap alatt egy (!) kiló, majd két nap múlva visszajött!! Ekkor már két éves volt a lányom, még mindíg szopizott, és a menzeszem is rendszertelen volt. Azt hittem megőrülök. Aztán havim rendszeres lett, és két hónapon belűl a kilók maguktól leolvadtak, de addig semmi. Se mozgás, se étrendváltozás, se koplalás, semmi nem vált be.
Jelenleg három hetes a második babám, öt kiló maradt rajtam a szülés után, ami megint nem sok, a régi ruháim rámjönnek...egyenlőre. Aztán ki tudja mi lesz fél év múlva. Most sem zabálok, de ez az első babánál sem sokat számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!