Szerintetek árt a babának, ha még szoptatok, de vacsi helyett t. ó diétát (fehérje turmixot) iszom?
szerintem nem csak a babának árt (neked is)
én biztos nem ennék műanyagot
Szoptatás alatt tilos a diéta, mert csökkenhet a tej mennyisége. (A tej minősége egyébként nem hiszem, hogy romlana, mert a szervezetedből mindent elvesz a baba, amire szüksége van, csak éppen a Te szervezetedben léphet fel hiánybetegség, ha nem táplálkozol rendesen)
Ha mindenképpen fogyózni akarsz, akkor figyelj a szénhidrát bevitelre és kezdj el mozogni.
nem akarok fogyókúrázni,csak a vacsorát akartam kiváltani vele (amúgy rendesen étkeznék)
Attól nem félek,hogy apadna a tejem,mert az első babám után is alig írtam elapasztani,pedig 2éves koráig szoptattam..
Én is szkeptikus voltam amikor hallottam erről a diétáról,de amikor a terhesség előtt kpróbáltam,-csak ezzel a módszerrel sikerült leadnom a felesleget.
Ha nem akarsz fogyókúrázni, akkor minek váltod ki a vacsorát? Én ezt nem értem.
De Te tudod. Esetleg kérdezd meg az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!