Igény szerinti szoptatás? Hogyan?
Az igény szerinti szoptatás fő ellensége a mérés. Ne mérd, hogy mennyit evet, csak az ő reakcióira figyelj. HA boldog, jó kedvű, akkor jóllakott. Ha nyűgös, és tisztába tetted, akkor tedd cicire. Az nyugtat és jól is lakik, és az is lehet, hogy csak szomjas. Nekem nyári időszakban volt olyan, hogy fél óránként szopizott.
Kb. 1 hét alatt belejössz, tudni fogod, hogy mikor lakott jól, attól függetlenül, hogy mennyit evett. Hiszen, mi, felnőttek sem eszünk minden étkezésre ugyanannyit :-D
Kitartás, és boldog babázást :-D
Köszi:)
Igen,csakhogy nem is elég a tejem.Lehet h még enne,csak nincs mit.Az létezhet h "beletörődik" h nem jön több és azért van el,azért nyugis,vagy sírna ha még éhes lenne?3 hónapos most.
Ki mondta azt a butaságot, hogy nem elég a tejed??????? Az igény szerinti szopi lényege, hogy nincs olyan, hogy ne lenne elég a tej!!!! A baba nem törődik bele, hogy nem kap többet, ha nem elég neki, szóval tutira elég, ha abbahagyja a szopit.
Ha elmentek otthonról, mindig legyen nálad egy kendő vagy valami, aminek rejtekében bárhol, bármikor kényelmesen megszopiztathatod, ugyanis valóban nem lesz elég tejed, ha pótolsz, tápszert adsz, stb. A cumisüveg könnyen okoz cumizavart is, főleg, ha a baba még picike. Igény szerint szopizó babának vízre sincs szüksége, minden igényét kielégíti az anyatej.
Csak mindig tedd mellre, ha kéri, hidd el, minden rendben lesz!
Üdv: kétgyerekes anyuka, aki mindkét gyerekét igény szerint szoptatta
3. Anyuka!
Azért nem elég,mert szopi közben elfogy.Teljesen kiszívja,mert fejni max 3 cseppet tudok,és szopi végén hisztizik,aztán felveszem büfizni és utána nyugszik meg h ringatom.Szóval szerintem még enne,csak idő előtt kiürül a mellem.Vagy nem?
Ne szoptass nagyobb időeltolással,a végén semmi tejed nem marad.Minél gyakrabban.Nekem ez hozta meg.Én is így kezdtem,most meg látod,óránként 60-70 azért jön.Igaz a 2-ből összesen,de felszaporodott.És remélem még jobban fel fog,ezért is teszem mellre akár óránként,hátha.
És köszi Mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!