Létezik, hogy a More Milktől kevesebb a tejem?

Simán!!
Ezért nem hiszek a homeopátiás gyógyszerekben, és végül is ez sem más.
Tegyél egy próbát, és egy darabig ne szedd, aztán meglátod a különbséget. Ha mégis kevesebb a tejed, akkor újra szedni kezded.
Emlékszem, én mennyi mindent kipróbáltam, minden vackot megvettem, beszedtem, megittam, megfőztem.
Leírom priviben, mi vált be, nehogy az legyen, hogy reklámozok, ;) de azt mindig szem előtt kell tartani, hogy mindenkinek más válik be.
Ami tutibiztos 300%, ha egy-két napra befekszel az ágyba a babával, és semmi mást nem csináltok, csak ciciztek és alszotok. Utána valóban jobb a tejtermelés!

Kedves elozo, a more milk nem homeopatias keszitmeny, semmi koze hozza.
Egyebkent, lehet, hogy akkor lett pont tobb tejed, mikor abbahagytad. Nekem sem valt be ez a kapszula. De akkor erdemes ilyet szedni plyszban, ha igen szerint szoptatsz es a szedes idejere meg gyakrabban. Nekem attol lett tobb tejem, hogy gyakran szoptattam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!