Hogyan apasszam el a tejet? Nem szeretném hogy begyulladjon a mellem.
17:47
Közben megnéztem mire is való a gyógyszered. Cukorbeteg vagy? És ez most derült ki?
Nem "mind idióták". Csak ezt nem tanítják nekik az egyetemen, és nem foglalkoznak vele. A szoptatás gyakorlatáról sem tud a legtöbb orvos túl sokat, és mivel nagyobb százalékuk még férfi is (no nem mintha ez baj lenne), nincs tapasztalatuk sem. Ők abban a pillanatban az anya egészségéért felelnek, és nem foglalkoznak a babáéval, illetve az anya-baba közötti kapcsolattal stb.
Ez egyébként nem egy "akármilyen" internetes lista. Szakképzett szoptatási tanácsadó küldte nekem is, és mint mondtam, a gyermekorvos, és a házi orvosom beleegyezésével szedtem én is a gyógyszereimet. Sem a szoptatási időszakban, sem az azóta eltelt időben semmilyen mellékhatás nem volt tapasztalható a babámon.
Köszönöm, hogy utánanéztél, de mivel az orvosom mondta, szakorvos és a háziorvos is, hogy szoptatni nem szabad a gyógyszer mellett, így inkább nem kockáztatom a fiam egészségét.
Nekem rossz, ő már nem is keresi a cicit. Szerencsére a cumisüveggel is megbarátkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!