Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatej vagy bolti tej?

Anyatej vagy bolti tej?

Figyelt kérdés
Melyiknek van nagyobb tápértéke 3 éves gyerek esetében?
2011. máj. 22. 21:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az anyatej mindig értékesebb,de ha az a kérdés hogy melyiket vedd,akkor már inkább a bolti tejet.3 éves már simán ihatja,na meg olcsóbb is.
2011. máj. 22. 21:35
 2/12 Kései Sirató ***** válasza:
Ha kisbabát szoptatsz és a nagy tesó 3 éves, akkkor határozottan jobb az anyatej. Ha viszont már 3 éve szoptatsz, akkor bolti tej!!
2011. máj. 22. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
3 évesnek már nem kell anyatej!
2011. máj. 22. 21:37
 4/12 A kérdező kommentje:

Lehet nem tettem jól fel a kérdést.Kakaót bolti tejből kap,de esti elalvásnál ugyanúgy megissza az anyatej adagját mint más a cumisüvegből.

Talán megerősítést akartam kapni,hogy jobb az anyatej ebben a korban is,mint a másfél százalékos bolti,amiben biztos van még ez-az

2011. máj. 22. 21:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Mi a különbség,ha van kisbabám,és úgy kapja a nagy,vagy ha 3 éve szoptatok?
2011. máj. 22. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

Ha 3 évig is szoptatsz az egy kicsit már sok szerintem. A gyermek is kell, hogy leváljon ilyen téren is anyukájáról. Ezért tuti lepontoznak, de szerintem nem jó ilyen sokáig szoptatni, olyan 2 éves korig még belefér. Ha a pici után marad, persze azt odaadnám én is cumisüvegből, mert az más. Ott pl Ő szabályozza mennyit iszik, és milyen formában, ágyban, vagy pohárból lefekvés előtt, vagy esetleg vacsihoz. Nem függ az anyukájától.

Tápérték szempontjából persze az anyatej a jó.

2011. máj. 22. 22:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Annyi lehet a különbség, hogy amikor pici babut szoptatsz, másabb a tej minősége és összetétele, mint amikor már nagyobb a babád. Az anyatej tápértéke folyamatosan változik, ahogy nő a babád, kezdetben jóval több benne minden, hiszen gyakorlatilag csak azzal táplálod. Amikor már mást is kap mellette, vagy csak kiegészítésként adod az anyatejet, akkor már nem annyira táplál, én úgy tudom.
2011. máj. 22. 23:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudományos alapú a véleményem, de: Szerintem még ha 1 hós pici baba laza tejét is kapja a 3 éves este, még abban is bőven több tápérték lehet, mint a boltiban.
2011. máj. 23. 07:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Betti válasza:

Nekem 9 hós babám van,aki szopizik és mellette a majdnem 3 éves fiamnak is anyatejet adok reggel,este üvegből,mert szerintem sokkal-sokkal többet ér,mint a bolti tej.

Üdv

2011. máj. 23. 08:57
 10/12 Kései Sirató ***** válasza:
Az anyatej minősége 1 évig jó igazán. Ezért írtam, hogy 1 év alatti kisbaba esetén jó az anyatej (BÁRKI ISSZA).
2011. máj. 23. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!