Szoptatás alatt lehet epret enni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 20:16
1/5 anonim válasza:
Elvileg allergizálhat az eper.
Próbáld ki, egyél pár szemet, s ha nem lesz se kiütése/pöttye, akkor nem érzékeny rá, s ehetsz többet is. Ha észreveszel vmi kiütést rajta, akkor ne egyél pár hónapig, utána majd újra lehet próbálkozni. Minden baba más, mindegyik másra érzékeny.
3/5 anonim válasza:
5 hónapos a babám és kizárólag anyatejes. Én már 3* ettem idén. Igaz, az első alkalommal csak néhány szemet. Mivel nem lett semmi baja, a második két alkalommal már többet. Szerencsére eddig Ő semmire nem mutatott allergiás reakciót, talán egyszer, mikor sok rántott karfiolt ettem. Azóta azt hanyagolom. Szerintem egyél néhány szemet és figyeld a babódat!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
TEgnap ettem pár szemet, vártam mostanáig, de szerencsére nem történt semmi, így szép lassan pár szemet megengedek magamnak!!:):)
2011. máj. 18. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!