Miért eszik csak ugyanannyit mint egy hónapja?

Szia!
Az egyáltalán nem baj,ha nem nő az adagja.Én hobbiból méregettem néha a fiamat,hogy mennyiket eszik,fél éves koráig és elég érdekesen alakult az evése.2 hónaposan a napi adagja 750ml volt,egyszer csak lecsökkent napi 600-650 ml-re az igénye és 4 hós koráig nem is evett többet.Próbáltam többször szoptatni,mert azt gondoltam,hogy nem elég neki,de akkor sem evett meg többet ennél egy nap.Az érdekesség az,hogy eleinte,amikor többet evett,akkor kevesebbet hízott.Valószínű,később jobban hasznosította a szervezete a tejet és nem igényelt többet.4 hós kora után ugrott meg az étvágya,onnantól napi 800-850 ml-t evett.Ráadásul 4 kilóval született,tehát nem egy pici baba volt és mégsem evett sokat,viszont szépen fejlődött.Most 9 hós és 9,5 kiló.
Úgyhogy szerintem nem kell aggódni,amíg szépen gyarapszik,jókedvű,sok pisis pelusa van,bízd az ő étvágyára,mennyit szeretne.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!