Sport szoptatás mellett? Mit? És milyen hatással volt a tejre?
Szia!
Én 6 hetes korában kezdtem el, de nagyon fokozatosan!Sajna veszélyeztetett voltam így 21 kilót híztam, és nagyon tönkre mentek az izmaim!
Így szinte 5-ösével kezdtem a felüléseket :( Pedig előtte... Tesi szakos voltam és versenyszerűen úsztam...Nem a terhességig pár évvel előtte abbahagytam...
Na szóval az a lényeg, hogy fokozatosan,mert az izomlázat okozó enzim átmegy a tejbe és megváltozik az íze!És azt a kesernyés ízt nem nagyon szeretik a babaák!
Próbáld olyan fokozatosan hogy ne legyen izomlázad!
Nekem a tejem nem csökkent, 17,5 hónapja szoptatok, és már azért elmehetek futni és utána még egy teljes zsírégető aerobic pogram is belefér :)
És nekem nagyon jót tett, mert én vagyok feltöltődve a sporttól! :)
Sok sikert és kitartást!
Fokozatosan ez a lényeg!
Meg esetleg ha észre veszed, hogy csökken a tejed, akkor inkább tedd mellre többször akár másfél óránként,amíg nem éritek el a kellő a mennyiséget!ÉS ne aggódj mert most 3 hós korában amúgy is van egy szép nagy növekedés ugrás!Akkor úgyis többször kéri az nme a sporttól lesz! :)
És igyál sok folyadékot a sportolás után!
Én futok+alakformáló torna.
Fokozatosan kezdtem a 6 hetes kontroll után, és egyre erősebbek az edzések.
Amíg a fiamat szoptattam is sportoltam, 16 hónaposan maga állt le a szopival. A lányom most lesz 7 hónapos, 3 hete kezdtük a hozzátáplálást, sok tejem van.
Szerintem is csak a fokozatosság és a sok-sok folyadék a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!