Ha szoptatás közben tévét nézek vagy olvasok, apadhat a tejem?
Nem hiszem hogy ezen múlna.
Valamennyit biztos figyelsz a babára /gyerekre szóval nem ezen múlik.
Köszi szépen a válaszokat, most megnyugtattatok!
Nincs túl sok tejem, sajnos, de mondjuk én sem hiszem, hogy ezen múlik...
Még egyszer köszi szépen mindenkinek! :)
A szoptatás egy reflex, nem sok köze van ahhoz, hogy odafigyelsz-e vagy sem. Persze annyi talán van, hogy ha a babát figyeled, érzelmileg ráhangolódsz, és talán könnyebben kiváltódik a tejleadó reflex, de ki tudja, hogy ez tényleg így van-e. Én szoptatás közben netezek, persze közben figyelek azért a kisfiamra is, de nem csak oda koncentrálok, még sincs semmi probléma.
18 hónapos baba anyukája
Én fél éven keresztül tévézve vagy olvasva szoptattam, végignéztem DVD-n a Szívek szállodája összes évadát, tök jó volt. :) Pont mire vége lett, kezdte zavarni a babámat, most 13 hónapos, még mindig szopik.
Maximum az első hetekben, amikor még nem megy rutinból a dolog, nem érdemes, hogy mindketten belejöjjetek, de utána nyugodtan. Elhiszem, hogy vannak, akik képesek arra, hogy hónapokon keresztül napi 5-6 alkalommal fél-háromnegyed órán keresztül kizárólag a szuszogó babájukat nézzék, de hidd el, a többség számára ez egy idő után kicsit unalmas elfoglaltság. :)
Ó, a kezdő anyukaság!
Ez aranyos kérdés volt. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!