Akik szoptatás alatt híztak meg, azok, hogy tudtak lefogyni?

1. Szoptatás alatt nem kell meghizni, nem suzabad összevissza zabálni, hanem csak arra figyelni, hoyg sok folyadékot fogyasszon az anyuka, meg kicsit több fehérjét, de zsiros ételeket meg szénhidrátokat inkább nagyon is keveset. (Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de hátha másnak segit megelözni az ilyen elhizást.)
2. Fogyni lehet a szoptatás altt is, utána meg még inkább:
Egyrészt oda kell figyelni a kajára: sok-sok zöldséget megy gyümölcsöt (szölö és banán kivételével) enni, nagyon kevés zsiradékot meg szénhidrátot, és valamennyi fehérjét. Ezen kivül sokat kell inni, de csak vizet, édesitetlen teát - az édesitöszer gátolja a fogyást.
Másrészt meg feltétlen többet kell mozogni, naponta legalább 1 órát - a kicsit lehet babakocsiban sétáltatni, de ugy, hogy közben elég gyorsan tolod, amennyire csak birod.
Harmadszor nem árt, ha kiszámolod, hogy mennyi a napi kalóriaszükségleted és arra figyelsz. Itt egész pontosan ki tudod számolni:
A kalóriánál viszont mindent bele kell számolni, a kávéban lévö cukortól a pár falatig, amit csak úgy bekapkodsz.
Sok sikert!

Hát igen, 2 kategória létezik:
aki fogy a szoptatástól és aki hízik ...
Én, sajnos a másodikba tartozom. 3 gyereket szoptattam 1-1 évig, a harmadikat 2 évig. Nekem nem ment az 1200 kalória (szabályosan szédelegtem, amikor bepróbálkoztam néhányszor), meg a sportolás 3 kisgyerek mellett. Ha 1-1 órát be is tudtam volna szorítani a napba, akkor se lett volna hozzá energiám.
Hát ez van, azért próbálkozom ... :-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!