Mit tegyek, hogy babám ne harapjon szoptatás közben?
Figyelt kérdés
Kibújt a fogacskája, és szörnyűeket harap evés közben. Még csak 4,5 hónapos, nem szívesen tápszerezném.2009. márc. 8. 13:59
1/1 anonim válasza:
Amikor az enyémek haraptak, kivettem a szájukból a cicit, elmondat nekik, hogy ezt nem szabad, mert anyának fáj, majd folytattuk a szopizást. Ha újra megharapott, ugyanezt megismételtük. Arra mindig odafigyeltem, hogy ne érezzék játéknak, igyekeztem nem érdekes arcot vágni, feljajdulni, mert akkor már csak azért is csinálták volna. Szerencsére csak nagyon rövid ideig haraptak. Szerintem próbálgatták, mit lehet a fogaikkal kezdeni:)) A nagyok kb másfél évig szopiztak, de csak az első fogacskák kibújása után haraptak meg néhányszor. Igaz, hogy akkor szinte csillagokat láttam:)) Szerintem emiatt kár lenne tápszerhez nyúlni. Inkább figyelj, hogy ne legyen számára érdekes a te reakciód! A 6 hónapos pici is 1-2 alkalommal megharapott, pedig még foga sincs:)) Úgy csináltam, ahogy az elején írtam, azóta nem harap (szerencsére). nagycsaládos anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!