Mennyit kellene enni 3 hónapos babának?
Figyelt kérdés
Nekem az elejétől fogva kevesebbet eszik, mint az előírt - úgy tudom kilónként 150g - kb. 1 etetésnyivel. Igazából szépen fejlődik, este 10 után már nem keltem fel, és legtöbbször átalussza az éjszakát. Mindig mérem, és van olyan is, hogy csak 80g-ot eszik, nem tudom,miért, valószínűleg annyi van akkor a ciciben, vagy annyit tud könnyedén. Nem pótlom még, de mindig félve gondolok arra, hogy jó -e ez így. Ha nem mérném, akkor nem is tudnám, hogy kevesebbet eszik.2011. ápr. 30. 21:43
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is így értettem, nálunk ezzel az irányadóval nincs meg a napi adag sosem, főleg mert vannak ezek a kisebb evések is és hogy éjjel hagyom aludni.
2011. máj. 2. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!