Gyakori szoptatás vs 3 óránkénti?
Köszönöm a válaszokat. Már kipróbáltam a 3 óránkénti szoptatást, egyre kevesebb tejem lett. A gyakori bevált. Nem olyan gyakori egyébként ez, ha mindig csak az egyik mellet adom és nem pontosan óránként vagy másfél óránként, hanem, amikor ő kéri.
Köszi xStefix!:)
off: de szerintem xStefix túl sok hasznosat nem mondott, csak azt amit hallani akartál, azt is érvek nélkül. neki külön megköszönted, ebből gondolom, hogy ez volt számodra a leghasznosabb.
lehet, hogy máshogy kellett volna föltenni a kérdésed.
Kedves utolso, lehet, hogy nem igazan ertesz a szovegelemzeshez, akkor elmagyarazom. Azzal kezdtem a hozzaszolasomat, hogy megkoszontem mindenkinek a valaszokat. Ez volt a legelso es a legfontosabbnak tartott dolog, amit le akartam irni.
Masreszt, en nem tanacsot kertem, de ugy latszik, hogy vegig sem olvastad mihez is szolsz hozza, csak kotekedni akartal. Irtam, hogy en a gyakori szoptatas mellett vagyok es erdekel, hogy ki mit preferal.
xStefixnek pedig nem a mostani hozzaszolasa miatt koszontem meg, hanem, mert egy masik kerdesemre valaszolva regebben nagyon sokat segitett, pont a gyakori szoptatast tanacsolta. De ehhez semmi kozod. Irhattam volna a mondat elejere, hogy off, de igy sem lehet felreerteni. Csak az erti felre, aki felre akarja erteni es kotekedni akar. Hogy ez miert olyan fontos a kerdes szempintjabol, csak te tudhatod.
Kérdező, egyeseknek én vagyok itt a főmumus, tudod. :)
De örülök, ha segíteni tudtam!
nem kötekedésnek írtam, hanem valóban nem értettem, hogy ez miért volt különösen hasznos ez hozzászólás.
mert az igény szerinti szoptatásról 1000 helyen olvashatsz a neten, ha meg amúgy is azt preferálod, akkor felesleges megkérdezned, hogy sv ez, vs az, mert már döntöttél.
ha kötekedésnek vetted, elnézést. de arról nem tehetek, hogy nem ismerem az előzményeket, nem lehetek tisztában az összes kiírt kérdéssel.
odaírtam, hogy off, ezzel jelezve, hogy nem a témához kapcsolódik.
a célom a következő volt: egy kicsit rávilágítani arra, hogy nagyon görcsös a gondolkodásod és lehetnél nyitottabb más megközelítésekre.
annyira ingerülten reagáltad le az egészet, hogy egyértelművé vált számomra, hogy nem alaptalan amit sugalltak a korábbi soraid.
de nem érdekes: megsértődni is lehet és elgondolkodni is, hogy "ez jön le kívülről? talán valóban van benne valami, talán nem csak egy elfogadható út van"
Neked meg mi bajod van??:)
Egyáltalán bnem ragaszkodtam görcsösen semmihez, csak leírtam, miért szoptatok úgy, ahogy és, hogy kipróbáltam már a 3 óránkénti szoptatást és egyre kevesebb lett a tejem.
Ezt a kérdést nem azért írtam ki, mert szerintem csak a gyakori szoptatás létezik és pont, hanem, hogy lehessen megosztani egymással a tapasztalatokat, ki miért ragaszkodik a saját igazához, civilizáltan, nem erőltetve a másikra a saját nézőpontunkat. De ezen az oldalon sajnos nem lehet kultúráltan vitatkozni semmiről. Pedig a normális vitának az lenne a lényege, hogy tanuljunk egymástól.
De téged nem is az zavart, amit leírtál, hanem az bosszantott föl annyira, hogy meg mertem köszönni xStefixnek a válaszát. Ennyi.
Nyugi, nem hinném, hogy xStefix a világ ellensége lenne:)
úgy tűnik valóban nem lehet kulturáltan... pedig próbálkozom
tényleg nem tudom honnan jön ez a sok indulat, pedig nem ezt akartam kihozni a dologból, de hiába magyaráznám.
írj még egyet vissza erre is és legyen tied az utolsó szó.
Nem, mert az enyém lesz az utolsó szó. ;)
Ha gondod van velem, nekem írj inkább privátban, ne másokat piszkálj velem kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!