Ha sokat bukik a babám akkor is szoptathatok igény szerint?

Szia!
Ilyen esetben én tennék egy próbát, hogy mondjuk 2 és fél, de inkább órán belül nem szoptatnám meg újra. Persze vizet, teát kaphat közben is. 1-2 nap után meglátod, hogy beválik-e.
Sok bukás lehet túlevéstől is (erre hatásos lehet ez a módszer), de előfordulhat, hogy reflux (gyomorszáj nem zár még rendesen). Ennek is vannak fokozatai. Ha a kaja nagy része bent marad, nincs vele teendő, ki fogja nőni.

Minek kell víz és tea az anyatej mellé???
Amúgy persze, próbáld meg lemérni, lehet, hogy csak szimplán sokat eszik egy alkalommal.

Nem KELL a víz és a tea az anyatej mellé, én sem adtam az enyéimnek, mert igény szerint 1,5-2 óránként szopiztak. Viszont ha úgy jött ki a lépés, h több ideig nem tudtam őket megszoptatni valami miatt, azért megkínáltam őket, hogy ne legyenek szomjasak. Én úgy gondolom hogy én sem szigorúan 3 óránként iszom. Attól, hogy még nem vagyok éhes, szomjas lehetek...
De ez az én véleményem, nem kötelező egyetérteni, az igaz...

Szia, az én babám is elég bukós (most 6hós), én azt vettem észre, hogy neki kell a 3 órás szünet a szopik között. Ha csak 2 óra telik el, eszik ugyan, de utána kibukja kb az egészet. Az első babám is ilyen volt.
Ja igen, és szopi után büfi, utána hátonfekvés kb fél órát, és csak utána hason, különben jön az egész vissza.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!