Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt mit nem...

Szoptatás alatt mit nem érdemes ennem?

Figyelt kérdés

Probálok odafigyelni az étkezésemre (mindenevő vagyok) , de nagyon nehéz, főleg most ünnepek előtt, alatt, után:-)

Leírnátok, hogy mit nem szabad, vagy nem ajánlott fogyasztani?

Köszönöm.

2011. ápr. 23. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Szeritem azokat, amik egészségtelenek. Pl alkohol, cigi kizárva. Chips, cola, sok cukros nasi..stb. Zsíros, nehéz ételek..

Sok zöldséget egyél..amik tele vannak vitaminnal, fehér húst, gyümölcsöket.. :)

2011. ápr. 23. 16:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem iszok, nem dohányzok, nem szeretem a chipset, és colát is csak a bolt polcán láttam utoljára.

Viszont szeretem a magyar ételekete (gulyásleves...stb.)

Nehéz lenne elhagyni ezeket az ételeket.

2011. ápr. 23. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:

minden átmegy a tejbe

ezért, a puffasztó dolgok nem jók, a túlságosan fűszeres sem - a gulyás sz. oké

2011. ápr. 23. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nincs gond.. :) csak mellette egyél tényleg sok vitaminban gazdag ételt is.
2011. ápr. 23. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindent ehetsz,csak ne legyen erős.
2011. ápr. 23. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól is függ mennyi idős a babád. Az első hónapokban nem ajánlott a borsó, bab és egyéb hüvelyesek, karalábé, karfiol, ilyesmi, mert puffasztanak. A túl sok fűszer sem jó, de én pl kicsit kevesebb fűszerrel főzök, amióta gyerekeim vannak és sosem volt gond. A család többi tagja szór még magának ha igényli :)

Amit viszont egyáltalán nem ajánlott, az az eper, szeder, kiwi, málna és egyéb apró magvas gyümölcsök, mert ezek nagyon allergizálhatnak. Gyerkőcnek sem ajánlott ezeket adni (még joghut formájában sem) 1,5 éves koráig.

2011. ápr. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!