Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért eszik igy a babám?...

Miért eszik igy a babám? Lehet, hogy elég neki?

Figyelt kérdés
4 honapos babám 20 perc alatt végez az evéssel hol elötte 1 órán keresztül szopizott.Rendesen gyarapszik a súllya.Most miota jönnek a fogacskája azota szorongva eszik.Ez normális?
2011. ápr. 21. 15:48
 1/5 xStefix ***** válasza:

Fogzik is, ügyesebb/gyorsabb is lett és nem is ér rá mostmár tovább szopizni, annyi körülötte a felfedeznivaló érdekesség.

Ez így teljesen rendben van. ;)

2011. ápr. 21. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én babám most lesz 3 hónapos, s ugyan ez a helyzet nálunk is. Eddig 1-2 óráig tartott egy szopi, most meg lerendezi 5-20 perc alatt, mikor hogy. Leköti a tv, néha már kikapcsolom, de akkor a lépernyőt nézi, a körülötte lévő dolgok, nézelődik. Van, hogy csak a cicimen nevetgél. Mikor sokig evett, nem ette meg a napi mennyiséget, mégis szépen gyarapodott a súlya. Most nem tudom mennyit eszik, nincs már mérlegünk, de 3 hét alatt fél kg-ot hízott, s max 20 perc alatt lerendezi az evést. Igaz azóta gyakrabban kér enni, van hogy éjszaka is többet kell mint eddig.
2011. ápr. 21. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én babám 4,5 hónapos és kb 3 percet szopizik. És hízik is rendesen, hihetetlen..
2011. ápr. 21. 21:12
 4/5 xStefix ***** válasza:
Ó, azok az éjjeli pótló-szopik... :)
2011. ápr. 22. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert megerősödött,többet bír enni kevesebb idő alatt!A szopik ideje lecsökken 30-40 percről 10-15-re.Kinél mikor,az változó,nálunk kb 2 hónapos korában változott,ez a normális,hogy 20 perc legyen 4 hónapos korban.
2011. ápr. 25. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!