Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek mennyit szopizik a...

Kinek mennyit szopizik a gyereke 5hónaposan, csak anyatejes babák?

Figyelt kérdés
az én kislányom 5600gram és napi 440-480között van és havi 400gramot hízik. fejni mellé még tudok 50-60milit naponta és ezt elkezdtem mellé hozzáadni fecskendővel. 6-9 szopi és nappal minden alkalommal utána fejek naponta reggel többet eszik este kevesebbet. van hasonló anyuka akinek ilyen keveset eszik a babája és így fejlődik. 2900grammal született. kicsit aggódom mert 1hetes kora óta ennyit eszik, és ha sűrűbben szoptatom nem gyűl a tejem minden kipróbálva, ami szaporíthat.
2011. ápr. 21. 15:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
04-21 19:26-os válaszló vagyok. Nekünk annyit mondott még a védőnő, nem baj, ha nem olyan ütemben fejlődik, ahogy kellene, soványabb a társainál, de annál magasabb. S mivel mi sem vagyunk a párommal kövérek, így pont jó súlyban van a babánk annak ellenére hogy ilyen keveseket eszik. Az egyik súlyt elírtam, nem 670, hanem 4670 g, csak lehet a 4--es kimaradt.
2011. ápr. 27. 18:38
 12/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát, nagyon sokat segítettek, mégegyszer köszönöm
2011. ápr. 27. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!