Miért csak a jobb mellemet fogadja el?
Figyelt kérdés
Kislányom 7 hónapos lesz.3 hete kizárólag a jobb ciciből szopik, a bal akkor se kell neki, ha nagyon éhes.Mi ennek az oka? Az a mellem el fog apadni? Naponta lefejem egyszer, hogy a tejtermelést valamennyire fenntartsam azon az oldalon.Lesz ez jobb is, vagy így marad?2011. ápr. 15. 14:30
1/7 anonim válasza:
Én a kisfiammal voltam igy egyszerüen nem tudtam vele mit csinálni.Majd 11 hónaposan a másikat is elhagyta.Nagyon szomorú lettem mivel a kislányomat 2 éves koráig szoptattam.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti, hogy már nem érdekli annyira a szoptatás? Azért szerintem jó, hogy 11 hónapos koráig tudtad szoptatni.Én is kb. egy éves koráig szeretnék.Ha addig tudnék szoptatni, boldog lennék.
2011. ápr. 15. 14:46
3/7 anonim válasza:
Csak tipp: Egyik ismerősöm is így volt mint te,nem akarta elfogadni az egyik mellét,egyszer fürdésnél észrevette,hogy valami kemény van a mellbimbójánál amit kipiszkált és lefejte ami benne volt,megkóstolta azt mondta nagyon sós volt,onnantól elfogadta azt a mellét is! De lehet,hogy nálad ilyen nincs,mert te lefejed,ha jól emlékszem ő nem fejte!
4/7 anonim válasza:
Keress a szopisztrájkra rá. Az én gyerekeim bár elfogadták mind a kettőt az egyikre mégis nehezebben kaptak rá ( em ugyanazt utálták, úgyhogy nem bennem van a bibi), jól kisebesítettek, de elmúlt a sztrájk. Igaz ők újszülött korukban csinálták.
5/7 anonim válasza:
Mindkét melledből ugyanolyan "erősen" jön a tej? Nekem sajnos az egyikből sokkal kevesebb "sugárban" jött, emiatt sokat kellett volna dolgoznia a babámnak. Ezért átállt arra, amelyikből ömlött.. :) Kis lusti :)
6/7 anonim válasza:
14:02 vagyok, bocsi a vége lemaradt:
nekem amúgy nem apadt el, fejtem ugyanúgy, mint azelőtt (tejleadó voltam), de azért kevesebb termelődött már utána.
7/7 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt gond a sugárral, mert 6 hónapos koráig mindkettőt elfogadta.Persze, most már a balban lényegesen kevesebb van, mert nem szívja ki.Az, hogy naponta egyszer lefejem, az nem elég.Szóval szerintem azért kevesebb benne a tej, mert nem kell a kicsinek.Vagy ki tudja, melyik volt előbb?
2011. ápr. 17. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!