Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem gond, ha 1 hónapos kisfiam...

Nem gond, ha 1 hónapos kisfiam éjjel 6-8 órát alszik?

Figyelt kérdés
3-4 napja átalussza az éjszakát. Nem fog elapadni a tejem? Napközben 3 óránként eszik (6-szor).
2011. ápr. 13. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném. De ha akarod ébreszd.

Èn tuti nem ébreszteném. Nekem már a korházból kijövetkor is csak 1x kelt éjszaka, aztán 2 hósan már teljesen átaludta. elapadni nem fog, de ha félsz akkor fejd éjszaka egyszer meg.

2011. ápr. 13. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem fog elapadni a tejed, mert ha igény szerint szoptatsz, szépen beáll a mennyiség a kereslet-kínálat elve alapján. Éjjel kevesebb fog termelődni. Ha nagyon feszít vagy fáj a melled ilyenkor, akkor mindenképp fejj ki belőle, nehogy begyulladjon, de amúgy ez így teljesen jó. Minden jót és jó egészséget Nektek! Üdv, 16 hónapos kisfiú anyukája.
2011. ápr. 13. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem fog elapadni. Kislányom is nagyon hamar átaludta az éjszakát, ő is kb. 3-4 hetes kora óta. Most 6 hónapos és még szopik (már persze kap mást is). De a lényeg, hogy ettől még nem fog elapadni a tejed.
2011. ápr. 13. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gond. A mi babánk is átalussza az éjszakát, így a nappalok sokkal könnyebben bírhatók :) Nem fog elapadni a tejed, a cicik alkalmazkodnak a picihez, aki nappal kiüríti őket.
2011. ápr. 13. 14:44
 5/7 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ilyen jókat írtatok!! Köszönöm a válaszokat. Hálás vagyok a kisfiamnak, hogy ilyen jó fej! Kora reggel fejem a mellem, miután a babám megette a saját adagját. De ma már nem feszített annyira a mellem, mint az előző napokban.
2011. ápr. 13. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
HA tudnád, most mennyien irigyellek.Köztük én is :) Nem fog elapadni.A tejtermelés minden igényhez igazodik.Azt is megszokja, hogy éjjel nem kel neki. (Megjegyzem, az én lányom sem sokszor kelt, de mikortól elkezdett vacakolni a foga, éjszaka csak cicin nyugodott meg.)
2011. ápr. 13. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem gond a 6-8 óra alvás, inkább örülj, hogy így Te is közel ennyit alhatsz egyhuzamban. (A felébresztésről csak annyit, hogy a kórházban a csecsemős nővérek mondták, hogy 3 óránként etessem, ha kell, ébresszem fel. Én meg mondtam nekik, hogy próbálják meg. Nem sikerült nekik! A lányom Apa alvókáját örökölte. Őt sem egyszerű felébreszteni.)

Az én kislányom kb. 3 hetesen "felfedezte" a hüvelykujját, azóta azzal alszik akár 10-11 órát is! De előtte is 5-6 órás éjszakai alvásai voltak. (Igen, tudom: mázlista vagyok!)

Egyébként mai napig szopizik (szombaton töltjük a 8 hónapot), egészséges, nyugodt baba. Most egy kicsit nyűgös, de éppen jön a foga.

2011. ápr. 13. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!