Nem gond, ha 1 hónapos kisfiam éjjel 6-8 órát alszik?

Nem hinném. De ha akarod ébreszd.
Èn tuti nem ébreszteném. Nekem már a korházból kijövetkor is csak 1x kelt éjszaka, aztán 2 hósan már teljesen átaludta. elapadni nem fog, de ha félsz akkor fejd éjszaka egyszer meg.

Szia!
Nem gond a 6-8 óra alvás, inkább örülj, hogy így Te is közel ennyit alhatsz egyhuzamban. (A felébresztésről csak annyit, hogy a kórházban a csecsemős nővérek mondták, hogy 3 óránként etessem, ha kell, ébresszem fel. Én meg mondtam nekik, hogy próbálják meg. Nem sikerült nekik! A lányom Apa alvókáját örökölte. Őt sem egyszerű felébreszteni.)
Az én kislányom kb. 3 hetesen "felfedezte" a hüvelykujját, azóta azzal alszik akár 10-11 órát is! De előtte is 5-6 órás éjszakai alvásai voltak. (Igen, tudom: mázlista vagyok!)
Egyébként mai napig szopizik (szombaton töltjük a 8 hónapot), egészséges, nyugodt baba. Most egy kicsit nyűgös, de éppen jön a foga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!